Kara Sevda 3. yeni bölümünde neler olacak? | Fragman izle!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 3. yeni bölümünde neler olacak | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 11:35

Star TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Kara Sevda'da heyecan dorukta. Kemal, Nihan'dan intikam almak için neler yapacak? Kara Sevda bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında.

Haberin Devamı

Star TV'nin Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizisi Kara Sevda intikam ateşini yakmış. Kemal'in İstanbul'a kesin geri dönüşüyle, Nihan üzerindeki intikam fikirleri canladı.

KEMAL'İ GÖREN ŞOKTA
Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.

Kara Sevda 3. yeni bölümünde neler olacak | Fragman izle
KEMAL İNTİKAM ATEŞİYLE YANIYOR
Kemal’in ataklarıyla sarsılan Emir, Kemal’i daha yakınına çekmek için sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce eşiğinden içeri adım atamadığı Nihan’ın evine giriş biletidir. Diğer tarafta Kemal’in varlığı bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Yaşanabilecekleri az çok tahmin eden Vildan’ın gerginliği Önder'in dikkatinden kaçmaz. Ozan’ın hazırladığı sürprizse; Nihan’ın içini kanatırken, Kemal’in öfkesini daha da güçlendirecek.

Haberin Devamı

Kara Sevda 3. yeni bölümünde neler olacak | Fragman izle
NİHAN GÜÇLÜ KALABİLECEK Mİ?
Nihan, Kemal’i görmenin sarsıntısıyla aklı dağılsa da, Emir’in evliliklerine koyduğu yeni kuraldan ötürü gergindir. Her şeyin üst üste gelmesi Nihan’ı soluksuz bırakır. O da, anılarında huzur bulacağı tek yere, Külüstür'e gider. Nihan, Kemal’e söyleyemediği gerçeklerle boğuşurken; Kemal’inse aşkına rağmen, Nihan’a olan öfkesi ağır basar. 

Kara Sevda 3. yeni bölümünde neler olacak | Fragman izle
OZAN KENDİYLE YÜZLEŞEBİLECEK Mİ?
Nihan’ın evliliğinin oyundan ibaret olduğuna şahit olan Ozan, hesap sormak için Emir’in karşısına çıkar. Ozan’ın Emir’le yüzleşmesinin etkileri, hayatlarında katlanarak devam edecektir.

KARA SEVDA 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE!

Haberin Devamı

KEMAL BU GERÇEKLE NASIL BAŞA ÇIKACAK?
Ailece Kemal’in İstanbul’da kalışı kutlanırken; Tarık, Kemal’le ilgili bir gerçeği masaya yatırır. Ailede soğuk rüzgârlar estiren bu gerçek, Kemal’i özellikle babasının karşısında zor bir sınavdan geçirir.
Kemal bu şehrin ve Nihan'ın ona yaşattıklarından artık kaçmayacaktır. Kemal için zaman, mücadele zamanıdır. Leyla ise Kemal'de fark ettiği intikam isteğini kendi yöntemlerince köreltmek ister. Ama bu seferki çabası, Kemal'e büyük sürpriz olacaktır.

KARA SEVDA 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Haberle ilgili daha fazlası: