Kara Sevda 26.bölümünde yaşananlar şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 26.bölümünde yaşananlar şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 20:21

Kara Sevda'nın son bölümü nefesleri kesecek sahnelerle izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni bölümde Kemal ve Emir'in hesaplaşması devam ederken, Nihan'ın hastanede yaşam savaşı vermesi son bölümün en önemli olayı oldu. İşte Kara Sevda 26.bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kara Sevda 26.bölümde hem aksiyon sahneleri hem de yaşanan dramatik anlar bu haftaki bölüme damga vurdu. Dizinin son bölümünde Nihan'ın düştüğü durum üzüntü ile karşılanırken, Emir ve Kemal arasında savaş tüm hızıyla devam ediyor. İşte Kara Sevda 26. bölümde yaşananlar ve dizinin son bölümünde ortaya çıkanlar

Kara Sevda 26. bölümde Nihan yaşam mücadelesi veriyor. Nihan'ın kendini boşluğa bırakması hem Kemal’de hem Emir’de bütün ezberleri bozan bir şok etkisi yaratır. Kemal, Emir ve sonrasında bütün aile hastaneye koşar. Nihan, yaşam savaşı verirken, Kemal bir kez olsun Nihan'ın yanına girmeye kararlıdır. Emir, çaresizlikle Nihan'ın hayata dönüp dönemeyecğini beklerken, gazetede çıkan Nihan ve Kemal'in yasak aşk yaşadığına dair haber yapan magazinciler, Nihan'ın da haberini almış, hastane önüne doluşmuşlardır. İhanet haberlerinden sonra Nihan intihar mı etti, kazara mı düştü? sorusu artık gündemdedir.

Haberin Devamı

Nihan'ı kaybedebilme ihtimali Kemal’i yalnızca üzüntüye boğmaz; acısı ve öfkesini biler. Öte yandan Emir'in de yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Kemal'e öfkesi dinmez. Sonunda kontrolünü kaybeder ve sonu karakolda bitecek bir öfke patlaması yaşar. Kemal, Nihan'ın gözlerini açacağına sonuna kadar inanır. Nihan gözlerini açarsa, artık onu Emir'in yanına göndermemekte kararlıdır.

Kemal aynı zamanda Emir'le de bütün yaşananları hesaplaşmak niyetindedir. Bunun için seçtiği mekan, hem Emir için hem de Kemal için yeni bir dönemin başlangıcına ev sahipliği yapacaktır. Nihan hayata yeniden tutunursa, Kemal’le Nihan’ın hikayesine Kemal, ilk kez tek başına yön verecektir.

KARA SEVDA 26.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kara Sevda son bölümde neler oldu? Kara Sevda 25. bölümde Kemal ile savaşını her geçen gün daha da kızıştıran Emir'in kardeşinden gelen mektup, beklenilen etkiyi yarattı. Böylece Kemal'in arayışı son buldu. Emir de önemli bir ipucu edindi. Annesinin yanına bırakılan not sayesinde kardeşiyle şantajcısının aynı kişi olduğunu anladı ve duyduğu kin daha da büyüdü. Öte yansan Asu'nun geçmişine dair ortaya çıkan ayrıntılar bu intikam serüvenin arkasındaki kişinin de ortaya çıkmasını sağladı. Ozan'ın katil olmadığına inanan Nihan ve Kemal, birbirlerine kavuşacakları günlerin hayalini kurarken tüm dengeleri alt üst edecek bir gelişme yaşandı. Kini de hırsı da bitmek bilmeyen Emir, "o gece" yaşananları gözler önüne seren kaydı tamamen ele geçirdi. Bu kayıtla birlikte Emir, Ozan'ın gerçekten katil olduğunu ispat etti. Emir'in bu hamlesiyle Ozan'ın katil olduğunu kabul etmek zorunda kalan Kemal ve Nihan, büyük bir üzüntü yaşadı. Ancak gerçek ne olursa olsun, aslolan Kemal ve Nihan aşkı bitmedi. Çünkü aşkta vazgeçmek yoktu.

Haberin Devamı

Şartlar ne olursa olsun Kemal, hayatta olduğu sürece Nihan'ın kurtuluş umudu hep vardı. Kurtuluş umuduyla çarptığı kapıya yeniden dönen Nihan'ı artık çok daha zor bir süreç bekliyordu. Ancak her şeye rağmen her fırsatta Kemal'in kapısını çaldı. Sevdiği kadın hala evli de olsa Kemal, Nihan'ın emrivakilerini karşılıksız bırakamadı. Artık çok daha büyük bir savaşın ve kederin içerisinde olan Nihan ve Kemal'in aşklarının büyüklüğüne tanık olmak ise Emir'i çıldırttı. Kendi arzularının ve öfkesinin tutsağı olan Emir, tek taraflı bir karar aldı. Senelerdir yürüttüğü kağıt üstündeki evliliği gerçeğe dönüştürüp Nihan'ı gerçekten karısı yaptı. Ancak Nihan'ın bu durumu kabullenmeye niyeti yoktu, ucunda ölümde olsa karşı çıktı. Kemal,Emir'in Nihan'a zarar vermesini engellemek için karşısına çıktığında, Nihan içine düştüğü çıkmazdan kurtulmanın tehlikeli bir yolunu buldu.,

Haberin Devamı

KARA SEVDA 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emir’in kardeşi Asu’dan gelen mektup Kemal’in üstünde beklenen etkiyi yaratır ve Kemal başlattığı arayışı noktalar. Emir ise annesinin yanına bırakılan notla kardeşiyle şantajcısının aynı kişi olduğunu anlar ve düşmanlığı katlanır. Öte yandan Asu’nun geçmişine dair soru işaretleri yanıtlandıkça bu intikam serüvenin arkasındaki gizli isim gün yüzüne çıkar. Nihan’la Kemal kavuşacakları gün için şafak sayarken, Emir’in “o gece”ye dair kaydın tamamını ele geçirmesi bütün dengeleri altüst edecektir. Emir, Ozan’ın gerçekten katil olduğunu büyük bir şovla ispatlayacaktır. Ozan’ın katil olduğunun anlaşılmasıyla Kemal ve Nihan ayrı ayrı büyük bir şok ve hüzün yaşar. Emir’in hesap edemediği tek şeyse, “o gece”ye dair gerçek ne olursa olsun, aslolan Nihan’la Kemal’in aşkının büyüklüğüdür. Aşkta vazgeçmek yoktur. Kemal nefes aldığı sürece Nihan’ın bir kurtuluş umudu hep olacaktır.

Haberin Devamı

Nihan, Emir’in yanına döndüğünde artık kendisini daha zor ve katı kuralların olduğu bir hayat bekliyordur. Bütün yasaklara rağmen Nihan’ın kalbi bir tek Kemal’in yanında atar. İlk fırsatta ona koşar. Nihan’ın emrivakisine Kemal de karşı koyamaz. Yan yana geçirecekleri saatlerde en büyük savaşı tutkularına karşı verirler. Nihan’la Kemal engel tanımayan aşklarına şahit olmak Emir’i delirtir. Öfkesinin esiri olur ve tek taraflı bir karar alır. Nihan’la kağıt üstündeki zoraki evliliğini sona erdirip, gerçek bir çift olacaklardır. Kemal, Emir’in Nihan’a zarar vermesini engellemek için karşısına çıktığında, Nihan içine düştüğü çıkmazdan kurtulmanın tehlikeli bir yolunu bulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!