Burak Özçivit ile Neslihan Atagül dudak dudağa!

Güncelleme Tarihi:

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül dudak dudağa
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 11:38

STAR TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda adlı dizinin başrol oyuncuları Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in ateşli öpüşme sahnesi, dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

STAR TV ekranlarının ilgiyle izlenilen sevilen dizisi Kara Sevda dizisinin, dün akşam yayınlanan 20. bölümüne başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'in öpüşme sahnesi ilgi çekti.

Dizinin senaryosu gereği Nihan, Karen'in intikamını almak için Taner tarafından ormanlık alana kaçırılıyor. Nihan'ın kaçırıldığını haber alan Kemal, hemen harekete geçiyor. Nihan'ın kafasına kurşun sıkılacağı sırada Kemal sevdiği kadın Nihan'ı kurtarıyor. İşte bu sırada Kemal Nihan'ı öpüyor. Oldukça ateşli olan Nihan ve Kemal'in öpüşme sahnesi, diziye damgasını vuruyor.

Geçtiğimiz dönemlerde sevgilisi Burak Özçivit'in rol arkadaşı Neslihan Atagül ile çekilmiş samimi fotoğraflarını gören Fahriye Evcen'in dizi setine ziyaretlerini sıklaştırdığı konuşulmuştu. Evcen'in sevgilisi ile rol arkadaşı Neslihan Atagül ile dün akşam ki öpüşme sahnesinden sonra nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül dudak dudağa

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2005 yılında Erberk Ajansa kaydını yaptırdı. 2 ay sonra bir reklam filminde rol aldı. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini canlandırarak oyunculuğa başladı. Şu an Kara Sevda isimli dizide baş rol oyunculuğu yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!