Kara Sevda 19. bölümünde Kemal Zeybek oynuyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 19. bölümünde Kemal Zeybek oynuyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 15:05

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 19. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. İzlenme rekoru kıran sevilen dizinin yeni bölümünün tanıtım fragmanları da yayınlandı. Kara Sevda 19. bölüm 1. fragmanı ile Kara Sevda 19. bölüm 2. fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Fenomen dizi Kara Sevda bu akşam 19. bölümü ile takipçilerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Kemal’in zeybek dansı geceye damga vuracak. Kemal ve Nihan arasında yine entrikalar dur durak bilmiyor. İkili ilişkileri hakkında hangi karara varacak? İşte Kara Sevda 19. bölüm 1. ve 2. fragmanı ile yeni bölüm detayları.

Kara Sevda 19.Bölüm Fragman 2

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı popüler dizi Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal ve Nihan’ın peşine düştükleri gerçek ne? İlişkileri hakkında nasıl bir etki yaratacak? Yoksa ikiliyi ayrılma noktasına mı getirecek?

Kemal ve Nihan, o gecede yaşananların ardındaki sıra perdesine aralıyor. Ancak tüm gerçekleri öğrenecekken o geceye dair tek tanık olan Karen'in ölümü ile darmadağın oluyorlar.

Haberin Devamı

Kara Sevda 19.Bölüm Fragman 1

Karen'in ölümü iki aşığı da derinden etkileyecektir. Cinayeti Karen'in kocası üstlenir ancak bu işin arkasındaki asıl kişinin Emir’in olduğu apaçık bellidir.

Kemal, o gece yaşananlardan dolayı iyice tehlikeye doğru sürüklendiklerini düşünür ve Nihan’a ayrılma kararını söyler. Nihan, bu karar karşısında üzülse de kabullenmek zorunda kalır.

Kemal’in bunu yapmasındaki asıl amacı Nihan'ı başına gelebilecek tehlikelerden korumaktır. Ancak kendisi Nihan’dan hebersiz sırlarla dolu cinayetin ardındaki sır perdesini aralamaya devam eder.

Karen'ın kocasına gerçeği itiraf ettirmek ve bu işin arkasındaki kişinin Emir olduğunu söylettirmek için akıl almaz bir plan yapar. Ancak onu bu planın sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bakalım Kemal, yaptığı planla Taner’in tüm gerçekleri söylemesini ve Emir’i ele vermesini sağlayabilecek mi?

Kara Sevda’da nefeslerini tutacak sürpriz gelişmelere hazır olun! Bu akşam saat 20:00’da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!