Kara Sevda 17. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 17. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 01:36

Her bölümünde izleyicilere heyecan fırtınası yaşatan Kara Sevda’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal ve Emir arasındaki soğuk savaşın şiddetlendiği dizinin son bölümünde Kemal ve Nihan'ın kardeşleri Ozan ve Zeynep'in gizlice evlenmeleri izleyiciyi adeta şoke etti. İşte 17. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar…

Haberin Devamı

Star TV’nin sevilen dizisi Kara Sevda tüm heyecanıyla devam ediyor. Emir'in oynadığı oyunla hayatı altüst olan Zeynep, Emir’den intikam almak için Ozan'la evlendi. Son bölümün final sahnesinde Ozan ailesine Zeynep'le evlendiğini itiraf etti. İşte Kara Sevda 17. bölüm fragmanı ve son bölümünden detaylar…

KARA SEVDA 17. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emir’den sonra çözebilecek tek kişi olan Karen’le konuşmanın yolunu bulur. Karen’in vereceği cevaplar, Kemal’le Nihan’ın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emir’in Karen’e ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir. 

Zeynep, Ozan’la bir an önce evlenip Emir’in hayatına sızmak için elindeki bütün kozları oynar. Diğer taraftan Emir, Kemal’i öfkelendirip üstüne çekmek için elindeki Zeynep’e ait fotoğrafları kullanmaya karar verir. 

Haberin Devamı

Leyla’nın yıllardır yaşadığı evin Vildan tarafından alınmak istenmesi, Nihan ile annesi arasındaki ilişkiye iyileşmesi zor bir yara açar. Nihan’ın en zor anında Leyla’ya sığınmasıyla, Leyla Emir’in de hedefi haline gelir. 

Kemal Nihan’la birlikte “o gece” araştırmasına devam ederken, Emir termik santral inşasına ait davada köylüleri korkutmayı başarır. Kemal yaşananları öğrendiğinde Emir’e hiç beklemediği bir karşılık verir. Emir’in Kemal’i durdurabilmek için tek bir seçeneği vardır. 

Ozan ve Zeynep ailelerinden gizli evlenebilmek için son düzlüğe girer. Kemal ve Nihan ise kardeşlerinin attıkları adımlardan habersiz, geleceklerini Emir’in esaretinden kurtarmak için bütün şanslarını zorlayacaktır.

KARA SEVDA 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kara Sevda’nın yeni bölümü 10 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star’da yayınlanacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!