Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 23:07

Kara Sevda dizisi son bölümüyle 27 Ocak Çarşamba akşamı izleyenlerin karşısına çıktı. Yine beğenilerek izlenen Star Tv dizisi Kara Sevda'nın yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Peki; Kara Sevda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Her hafta Çarşamba akşamları Star Tv'de ekrana gelen, başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda yine ilgiyle izlenen bir bölümü daha geride bıraktı. Şimdi izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar. İşte Kara Sevda 16. bölüm detayları..

3 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Kara Sevda 16. yeni bölümde neler olacağını, fragman yayınlandığında hep birlikte öğreneceğiz. Ancak Kara Sevda 16. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda 16.Bölüm Fragman 1

KARA SEVDA 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihan ve Kemal gerçeklerin peşine düşüyor! Kemal, Nihan'a yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Karen'i bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Karen'i aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur.

Haberin Devamı

Zeynep, yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asu'ya sığınır. Zeynep'in başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynep'i büyük bir hatadan döndürür. Emir, Zeynep'le yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarık'a ilk büyük görevini verir.

Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emir'i ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez. Kemal ve Nihan'ın Karen'i bulmaya dair umutları azalır.

Fakat beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla, yolları bir anda açılır. Aynı ipucu Emir'in de radarına girince, Karen'e önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başlar. Günün sonunda Karen'in kapısını ilk çalan kazanacaktır.

Galip, Vildan'ın bir kızkardeşi olduğundan haberdar olur ve Leyla'ya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine yetecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!