Kara Para Aşk 36. Bölüm izle yeni bölümde Ömer, ağabeyine tuzak kuruyor | ATV

Güncelleme Tarihi:

Kara Para Aşk 36. Bölüm izle yeni bölümde Ömer, ağabeyine tuzak kuruyor | ATV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 10:01

Çarşamba akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği diziyi Ahmet Katıksız yönetiyor. Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Erkan Can ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizinin yeni bölümünde Ömer, ağabeyine tuzak kuracak. Diziyi saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kara Para Aşk 36. Bölüm izle yeni bölümde Ömer, ağabeyine tuzak kuruyor | ATV


Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Haberin Devamı

KARA PARA AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

Tuba Büyüküstün
Elif

Elif, Roma'da yaşayan ünlü bir mücevherat tasarımcısıdır. Zengin bir aileye sahip olmanın imkanlarını kullanmak yerine kendi çabalarıyla 'Elif Gams' adında bir marka oluşturmayı başarmıştır. İşini hayatının merkezine alan, ailesine bağlı olan Elif, hayatında gerçek aşkı hiç yaşamamıştır.

Engin Akyürek
Ömer

Ömer'in babası bir kuyum işçisidir. Ancak, babası dokuz yaşındayken öldürülür. Babasının katili yakalanamaz. Babasını küçük yaşta kaybeden Ömer, bu olaydan sonra polis olmaya ve hiçbir cinayetin faili meçhul kalmamasını sağlamaya yemin eder. Dürüst ve işinde çok başarılı bir komiserdir.

Erkan Can
Tayyar

Başarılı bir işadamı olan Tayyar, Denizer ailesinin yakın dostudur. Hastaneden, otele kadar bir çok iş kolunda faaliyet göstermektedir. Çocukken doktor olmayı hayal ettiği için şirketleri arasında en çok hastanede vakit geçirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!