“Kara”nın Antalya'ya şansı tutmuyor

Güncelleme Tarihi:

“Kara”nın Antalyaya şansı tutmuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 12:56

651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz'e ikinci kez yenilen başpehlivanlardan Recep Kara, Antalyalı pehlivanlara karşı yaptığı 4 final müsabakasını kaybetti.

Ordulu güreşçi Kara, 2004, 2007 ve 2008 yıllarında altın kemeri kazanarak 3 kez başpehlivan unvanının sahibi oldu. Kara, 4 kez de finalde Antalyalı rakiplerine yenildi.

Kırkpınar'da 7 kez final oynama başarısı gösteren Kara, 2006 yılında Antalya'nın “pehlivanlar diyarı” olarak bilen Serik ilçesinin güreşçilerinden Osman Aynur'a galip gelemedi. Ordulu güreşçi, 2009'da ise Antalyalı başpehlivanlardan Mehmet Yeşil Yeşil'e yenildi. Üstü üste 2 kez başpehlivan olan Kara, bu mağlubiyetle altın kemerin ebedi sahi olma fırsatını da kaçırdı.

Recep Kara, 2011 yılında 650. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Belek Belediyesi adına güreşen Ali Gürbüz'e finalde boyun eğdi. Son olarak, 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz'den rövanşı alamayan Kara, Antalyalı pehlivanlara karşı olan şansızlığını kıramadı ve altın kemer sahil kentinde kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!