Kara Ekmek 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? | Kara Ekmek Yeni Fragman İzle

Güncelleme Tarihi:

Kara Ekmek 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı | Kara Ekmek Yeni Fragman İzle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:41

ATV'nin başarılı dizilerinden Kara Ekmek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Bu akşam yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Haberin Devamı

ATV’nin başarılı dizisi Kara Ekmek, Limon Film imzalı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini Taner Akvardar'ın yaptığı, başrollerini Özlеm Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar'ın paylaştıkları televizyon dizisidir.


Kara Ekmek 30.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Geçen hafta Kara Ekmek dizisinin 29.bölümü yayınlanmasına rağmen 30.bölüm fragmanı hakkında ATV üzerinden resmi bir açıklama gelmedi.Bu akşam yine ATV'de Kara Ekmek 29.bölümü yayınlanacak.

Kara Ekmek 29. Bölümde Neler Olmuştu?

Kendisini öldürmek isteyenlerden, hastaneden kaçarak kurtulan Taylan'ın bir karar vermesi gerekmektedir. Gizlenecek ya da ortaya çıkacaktır. Dayısının yaşadığını öğrenen Çetin, Taylan'a sert çıkar. İkili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken, bu durum Asiye'nin Çetin'le olan ilişkisini de etkileyecektir. Bebeğinin öldürüldüğünü düşünen Asiye, Aslan'a silahı doğrultmuş ateşleyecekken duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Çiçek hayatta ve hiç ummadığı birisinin yanında güvendedir. Taylan'ın öldüğünü sanan Ömer Belenoğlu ailesinin reisliğine soyunurken, Hale'yse kocasının mirasçısı olarak yeniden yalıya yerleşir. Her ikisi Asiye'yle karşı kalırken, beklenmedik sürprizler olayların seyrini değiştirecektir.
Mahalle tarafındaysa, eğer boşanmayı kabul ederse Pervin Salim' le ilgili şikâyetini geri çekeceğini şart koşar. Diğer taraftan Mine, Çetin'den duyduklarıyla büyük şok yaşar.

Haberin Devamı

KARA EKMEK YENİ FRAGMAN

 

Kara Ekmek 30. Bölüm’ de Neler Olacak?

Aslan, Asiye'ye biraz daha yakınlaştığını düşünürken görenleri şok edecek biri onun oyununu bozar. Asiye ise bugüne dek yaşadığı acıların nedeni olarak gördüğü kişinin karşısındadır... Üstelik de Asiye olarak!

Kara Ekmek Dizisinin Konusu Nedir?

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Kara ekmek dizisi Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.