Kaptan Albayrak'a destek

Güncelleme Tarihi:

Kaptan Albayraka destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 13:12

Kaptan Albayrak'a destek

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grupta Anadolu Üsküdar'ı 3-1 yenen B.B. Erzurumspor'da maç bittikten sonra Kaptan Mehmet Albayrak'a bir seyircinin hakaret etmesi tepki gördü. Spor yazarları, B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Albayrak'a sahip çıktı.
Kazım Karabekir Stadında Anadolu Üsküdar 1908 ile oynanan B.B. Erzurumspor, karşılaşmayı Erhan Çelenk, Engin Baytar ve Halil İbrahim Tuna'nın attığı gollerle 3-1 kazandı. Karşılaşmanın bitiminden sonra bir seyircinin Kaptan Mehmet Albayrak'a hakaret etmesi herkesimden eleştiri aldı. Spor yazarları, Albayrak'a yapılan sözlü saldırıda bulunan seyirciyi kınadılar.  B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım da Mehmet Albayrak'a maç boyunca tribünlerden küfür edilerek motivasyonunun bozulmaya çalışıldığını bildirdi. Takımı proveke eden seyircilerin ayıklanması gerektiğine işaret eden Yıldırım, şunları söyledi:
"Tribünden Mehmet Albayrak'a oyun içinde küfür ediyor ve motivasyonunu bozuyorlar. Futbolcuya küfür etmek ahlaksızlık ve saygısızlıktır. Biz Erzurumspor'un başarısı için varız. Maç kazanıyoruz ama sevinemiyoruz."
Her karşılaşmaya üç puan parolası ile çıktıklarına dikkati çeken Ahmet Yıldırım, "Kazandığımız maçı unuttuk. Şimdi Haccettepe ile deplasmanda oynayacağımız maç için hazırlanıyoruz" dedi.
 
FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!