Kaplıcada kalp krizi geçiren eski belediyeci toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kaplıcada kalp krizi geçiren eski belediyeci toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 14:22

Kaplıcada kalp krizi geçiren eski belediyeci toprağa verildi

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kızılcahamam ilçe belediyesinden emekli Duran Akbaş, girdiği belediye hamamında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kızılcahamam'ın Eğerli Dereköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Kızılcahamam Belediyesinden emekli 57 yaşındaki Duran Akbaş, ailesinin geçimini sağlayabilmek için köftecilik yapıyordu. Gribal rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Akbaş'ın, Büyük Kaplıca girişinde rahatsızlığını belirtmesi üzerine tansiyonu ölçülüp, 13/8 çıktı. Tansiyonu normal değerlerde görülen Akbaş'a görevlilerin kaplıcaya girmemesi konusunda tavsiyede bulunduğu belirtildi. Ancak Akbaş'ın rahatlamak istediğini belirtip, kaplıcaya girdiği öğrenildi.

Kaplıcanın saunasında bir süre sonra kalp krizi geçiren Duran Akbaş için 112 Acil Servis'e haber verildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Akbaş, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği tespit edildi. Akbaş'ın cenazesi, öğlen namazına müteakip Eğerli Dereköy Mahallesinde Kızılcahamam Belediyesi meclis üyelerinin de katılımı ile kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!