Kaplan MHP'den istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Kaplan MHPden istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 14:54

Kaplan MHP'den istifa etti

Haberin Devamı

 

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA) - BURDUR'un Ağlasun İlçe Belediye Başkanı Aydın Kaplan, disiplin kuruluna sevk edilerek ihraç edildiği MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

MHP'de kurultay sürecinde Meral Akşener ve ekibine destek verdiği gerekçesiyle genel merkez tarafından disiplin kurulan sevk edilen Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, geçen hafta partiden ihraç edildi. Bunun üzerine bir açıklama yapan Aydın Kaplan, partiden ve delegelikten istifa ettiğini açıkladı. Aydın Kaplan, "Parti içi demokrasi adı altında başlatılan mücadele kapsamında haziran 2016'da görevden alınan ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel merkez tarafından ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna sevk edildik. Sağlık, mutluluk, huzurun, demokrasinin, birlik ve beraberliğin olmadığı bir siyaset arenasında particilik yapmanın ve toplumu kucaklamanın bir anlamı yoktur. Bu çerçevede görevden alınan ama halen MHP'de üyelikleri devam eden ilçe yönetim kurulunun kararlarına uyarak partimizden istifa ediyorum" dedi.

'MÜCADELEM HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK'

İstifa etmesine rağmen MHP'li ve ülkücülüğünün devam edeceğini, gönlünün MHP'de olacağını aktaran Kaplan, "MHP meşalesi gönlümüzde ve kalbimizde hep yanacaktır. Mücadelem hiçbir zaman bitmeyecektir. Bu yoldan hiçbir zaman yılmayacağız. Gönlümde ve makam odamda 3 hilal eksik olmayacaktır. Engeller bizi hiçbir zaman yıldırmayacaktır. MHP üzerindeki kirli oyunları her zaman bozacağız. Belediye başkanlığıma bundan sonra bağımsız olarak devam edeceğim. Herhangi bir partiye geçme gibi bir düşüncem şu an için yok" diye konuştu.

MHP eski İlçe Başkanı İlhan Mutlu da "MHP ve 3 hilal ile bağımız hiçbir zaman kopmayacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!