kAPLAN'IN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Adanaspor, Albimo Alanyaspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek rahat nefes aldı

Haberin Devamı

Alt sıralardan kurtulmak için büyük bir mücadele veren Adanaspor, seyircisi önünde Albimo Alanyaspor’u farklı yenerek altın değerinde bir galibiyete imza atıp, rahat bir nefes aldı. Tehlike bölgesinin üzerine çıktı. Arın’la kazanılan bu mücadeleyi ve alınan puanları alkışlamamak elde değil.
İYİ DEFANS
Çok önemli bir maça çıktı Turuncu Beyazlılar. Oynanması gereken bir şekilde oynadı. Selçuk, Yiğitcan, Merthan ve Fahri ile iyi defans yaptı, N’duka sağda, solda defansta çok çalıştı.Rakibine gol şansı vermedi. Zaman zaman risk aldı, topu öne taşıdı ancak ilk yarıda golü bulamadı Adana ekibi.
TİAGO ŞOV
İkinci yarıya fırtına gibi girdi Adanaspor ancak 52. dakikada Emre Uğur’un ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile kısa süre şok yaşadı ancak çabuk toparlandı. İşte bu sıkıntılı dakikalarda Adanaspor’un golcüsü Tiago çıktı ortaya. Alanyaspor’u da boş geçmedi ve gol sayısını 13’e çıkardı. 57. dakikada bireysel yeteneğini çok güzel kullanan Tiago solda topla buluştu. Rakiplerini ipe dizdi, ceza alanına girdi. Sert vuruşu fileleri havalandırdı. Bu da yetmedi 75. dakikada nefis, müthiş ve estetik bir gole daha imza attı Tiago. Cem köşe vuruşunda topu kale içine ortaladı. Defansın uzaklaştıramadığı top Tiago’nun önüne düştü. Tiago adeta fotoğraf çektirircesine attığı gole kendisi bile takla attı.
Adanaspor’un şovu bitmedi 88. dakikada Ahmet Dereli çıktı sahneye. Tevfik’in sakatlanıp çıkmasının ardından oyuna giren Cem’in soldan taşıdığı topu önünde bulan Ahmet Dereli kalecinin solundan fileleri bir kez daha havalandırdı ve farkı 3’e çıkarttı.
ARIN FARKI
Turuncu Beyazlılar bu farklı sonuçla lige muhteşem bir dönüş yaptı. Bunda en büyük pay tabi ki Teknik Direktörlüğe getirilen ve geldiği günden beri kaybetmeyen Eyüp Arın’dır. Başta Arın olmak üzere tüm ekibin mücadelesini, taraftarın desteğini alkışlamak istiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları