Kapkaç mağduru Çalışkan, sağlığına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kapkaç mağduru Çalışkan, sağlığına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 17:09

Kapkaç mağduru Çalışkan, sağlığına kavuştu

Haberin Devamı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde çantasını almaya kalkışan çalışan kapkaççıya çantasını vermemek için direnirken yere düşerek yaralanan 71 yaşındaki Hatice Çalışkan, sağlığına kavuştu.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ziyaret edilen Hatice Çalışkan, hasta nakil aracı ile Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede tüm tedavi ve kontrolleri yapılan Hatice Çalışkan'ın kolundaki alçı da çıkarıldı. Gösterilen ilgiden büyük bir mutluluk duyan Çalışkan, kendisini ilk günden bugüne yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Alçısının çıkarılmasıyla ihtiyaçlarını rahatça görebileceğini söyleyen Çalışkan, belediye bünyesindeki psikolog ve sosyal hizmet uzmanları tarafından 15 günlük periyodlarla ziyaret edileceği bildirildi.

Çorlu'da Silahtarağa Mahallesi Akıncılar Caddesi Fehmi Bey Sokak üzerinde meydana gelen olayda Hatice Çalışkan 20 yaşındaki kapkaççının saldırısına uğramış, yolda iki büklüm vaziyette yürüyen yaşlı kadının o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Y.D. ise sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!