Kapıkule'de Almanya plakalı araçta 21 kg eroin yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kapıkulede Almanya plakalı araçta 21 kg eroin yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 11:50

Edirne'de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen Almanya plakalı otomobilin kapı içleri ve tabanına yapılmış özel bölmelerde piyasa değeri 1 milyon 500 bin lira değerinde 20 kilo 776 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a çıkış yapmak için gelen Irak uyruklu B.R.R.R.’nin kullandığı Almanya plakalı otom

Kapıkulede Almanya plakalı araçta 21 kg eroin yakalandı
obil, şüphe üzerine X-Ray taramasına sevk edildi. Araç, tabanında farklı yoğunluk görülmesi üzerine arama hangarına çekildi. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli ve eğitimli köpek 'Index'in de katıldığı aramada aracın ön sağ ve sol kapı içlerinde, arka koltuklarının altında ve arka taban kısımlarındaki özel bölmelerde piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 500 lira olan 20 kilo 776 gram eroin ele geçirildi.

TUTUKLANDI

Haberin Devamı

Olayla ilgili gözaltına alınan B.R.R.R., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!