Kapıkule yolu yeşillendiriliyor

Güncelleme Tarihi:

Kapıkule yolu yeşillendiriliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 16:16

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde görevli yaklaşık 500 personelin katkısıyla alımı gerçekleştirilen bin 600 adet fidan, Edirne-Kapıkule yolu üzerine dikildi.

Haberin Devamı

Kapıkule Sınır Kapısı Yolu üzerinde bulunan bölgeye, Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç ve Edirne Orman İşletme Müdürü Önder Terzi’nin de katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, idari yöneticiler ve çok sayıda personel katıldı.

Kapıkule yolu yeşillendiriliyor


Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç yaptığı konuşmada, “Bu dikim başlatılmış olan bir çalışmanın bir devamı. Kamuya açık bir alanın yol kenarlarının ağaçlandırılması hem görsel açıdan hem doğa açısından önemli. Kapıkule’ye de gümrükçülerin destek vermesi yakışırdı. Biliyorsunuz Kapıkule bizim en büyük gümrük kapımız. Gümrük personeli teşkilatına bu ağaçlandırma kampanyasına destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ise “Bugün bizim bin 600 tane ağacımız olacak. Bugün burada bir iz bırakmak için bu fidan dikimini yapıyoruz. Katkılarından dolayı valimize ve Orman İşletme Müdürümüze teşekkür ediyorum. Az yatırımla çok sevap almanın yolu bence ağaç dikmek. Bu bin 600 ağaç burada yaşadığı sürece oksijenimizi temizleyecek. Bu proje tamamen personelimizin katkılarıyla yapıldı. Yaklaşık 500 personelimiz katkı sağladı. Bu yıl için yol kenarlarına bin 600 ağaç diktik. Önümüzdeki yıllarda inşallah bunu bir yarış haline getirip daha çok fidan dikmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!