'Kapan' heyecanlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Kapan heyecanlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 10:25

'Kapan' heyecanlandırdı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - DEVLET Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Tiyatro Festivali kapsamında Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından Gökhan Kocaoğlu'nun yönettiği 'Kapan' adlı oyun sahnelendi.

Uluslararası Antalya Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen oyunlar tiyatroseverlerden büyük ilgi görüyor. Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT) ile opera sahnesinde gerçekleşen festivalde geçen yıl sahnede meydana gelen kaza nedeniyle gösterimi iptal edilen Gökhan Kocaoğlu'nun yönettiği 'Kapan' adlı oyun sahnelendi.

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunda, polisiye - gerilim romanlarıyla ilgilenen ünlü gizemli yazar Andrew Wyke, eski eşinin sevgilisi Milo Tindle'ı bir anlaşma yapmak üzere evine çağırıyor. Milo'yu şaşkın eden bu anlaşma teklifi, Andrew'ın sürprizlerle dolu şaşırtıcı dünyası için sadece bir oyun. Ve bu oyun başka sürprizleri de beraberinde getiriyor. İzleyenleri her dakikasında heyecanlandıran oyunun sonunda izleyenler oyuncuları uzun süre alkışladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!