Kapadokya'da yeni yıl kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Kapadokyada yeni yıl kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 01:54

- Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, turistler yeni yılı yeraltı eğlence merkezlerinde oryantal ve halkoyunları gösterileriyle karşıladı

Haberin Devamı

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden peribacaları ile ünlü Kapadokya'da, turistler yeni yılı yeraltı eğlence merkezlerinde oryantal ve halkoyunları gösterileriyle karşıladı.

Yeni yılı karşılamak için Kapadokya bölgesini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin büyük çoğunluğu yer altındaki otantik, kayadan oyma eğlence merkezlerini tercih etti. Turistik tesislerde yılbaşı nedeniyle Türk geceleri ve özel balolar düzenlendi.

Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesindeki yerin yaklaşık 15 kat altındaki kayadan oyma turistik eğlence merkezindeki yılbaşı balosuna katılan turistler, yeni yıla oryantal dansları ve halkoyunları gösterileri ile girdi.

Çoğunluğunu Alman, İtalyan, Fransız ve Uzakdoğuluların oluşturduğu turistler, sahne alan oryantale yoğun ilgi gösterirken, dans gösterisini görüntülemek için birbirleriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan bölgedeki butik oteller geceye özel havai fişek gösterisi düzenledi. Görsel şöleni izlemek isteyen ziyaretçiler havai fişeklerin oluşturduğu anların fotoğrafını çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!