KAP 50 Projesi Öğretmen Buluşmaları

Güncelleme Tarihi:

KAP 50 Projesi Öğretmen Buluşmaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 11:06

KAP 50 Projesi Öğretmen Buluşmaları

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından yürütülen KAP 50 ( Nevşehir Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi) projesi kapsamında Öğretmen Buluşmaları Nevşehir İl genelinde görev yapan Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik branş öğretmenleri ile başladı.
H.Avni İncekara Fen Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürü Mustafa Ece katıldı. Toplantı KAP 50 Projesi hakkında bilgilendirme toplantısı  ile başladı. Daha sonra, 2018 yılında uygulanacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavı ile ilgili bilgi verildi. Demir ''Şehrimiz  eğitimde daha iyi yerlere taşımak için bu yıl KAP 50 Projesini başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda öğretmenlerimizle buluşarak sohbetler gerçekleştireceklerini, fikir alışverişinde bulunacaklarını bu fikirleri ve önerileri not alarak hayata geçireceklerini söyledi. Öğretmenlik değerli bir meslektir. Geleceğimizi inşa edecek en önemli şey eğitimdir. Eğitim dediğimiz zaman işin özünde öğretmenlerimiz var. Severek, yürekten bu işe odaklandıkları zaman başarılı olmamaları mümkün değildir. Bütün başarılı hikâyelerin arkasında öğretmenlerimiz var. Bu nedenle öğretmenlik çok önemli ve kıymetli bir meslektir. Eğitimde asıl olan, iyi bir insan yetiştirebilmektir. Ailesine, topluma vatanına ve milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetiştirmektir. Bir başkasını küçümsemeyen ve ötekileştirmeyen bir nesil yetiştirmek zorundayız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı iyi bir şekilde eğitebilirsek iyi bir yere gelebiliriz. Çocuklarımıza ülkemizin temel değerleri olan ülkenin bölünmez bütünlüğü, al bayrağımız ve vatanımızın birliğini anlatmalıyız. Bu değerler etrafından hep beraber kenetlenmeliyiz. Bizler öğretmen olarak değerliyiz, kıymetliyiz biz öğretmeniz” dedi.
Toplantı soru cevapların ardından sona erdi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, toplantıya katılan öğretmenlere teşekkür ederek kendilerine çalışmalarında başar diledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!