Kansere karşı farkındalık için ‘Pembe File’

Güncelleme Tarihi:

Kansere karşı farkındalık için ‘Pembe File’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 10:45

Kansere karşı farkındalık için ‘Pembe File’

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/BURSA (DHA)- BURSA Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sağlık Çalışma Grubunun organizasyonu ile Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bursasporlu kadın voleybolcular kansere karşı farkındalık için özel voleybol maçı yapacak.
Bursa Kent Konseyi, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortaklaşa kansere karşı farkındalık yaratmak amacıyla ‘Pembe File’ adıyla organize ettiği özel voleybol maçının tanıtım toplantısı Cengiz Göllü Spor Salonu’nda düzenlendi. Spor kulüplerinin ve federasyon temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, kansere dikkat çekmek adına Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sağlık Çalışma Grubunun organizasyonu ile Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bursasporlu bayan voleybolcuların 21 Nisan Cuma Günü saat 19.00’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda özel voleybol maçı yapacağını söyledi.

 Bursa Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu Temsilcisi Can Başaran ise meme kanserinin erken tanı ile tedavi edilebilen bir kanser türü olduğunu, ‘Pembe File’ organizasyonu ile buna dikkat çekmek istediklerini söyledi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, kansere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen anlamlı organizasyona ortak oldukları için mutluluk duyduklarını vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!