Kansere Karşı Birlik Derneğinden Melikgazi’ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kansere Karşı Birlik Derneğinden Melikgazi’ye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2017 13:16

Kansere Karşı Birlik Derneğinden Melikgazi’ye ziyaret

Haberin Devamı

Kayseri,(DHA) – KANSERE Karşı Birlik Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakürkçü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 Kansere Karşı Birlik Derneği’nin yeni kurulan ancak kısa sürede toplumda ses getiren ve bilinen bir dernek olduğunu belirten Dernek Başkanı Musa Karakürkçü “Derneğimizin amacı kısa sürede dernek olarak kansere karşı kampanyalar düzenlemek, kansere sebep olan nedenleri deşifre etmek ve onlara karşı önlem almaktır. Kanser konusunda halkı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek istiyoruz. Bu konuda seminer ve konferanslar yapacağız. Toplumsal eylemlerde bulunacağız. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışacağız. Tabi ki belediyelerimiz olmaz ise olmazlarımız arasındadır. Özellikle Sağlık konusunda öncü ve desteklerini esirgemeyen Melikgazi Belediyesi ile ortak projeler gerçekleştireceğiz” dedi.

 Kamuya yararlı olan özellikle eğitim ve sağlık alanlarında çalışma sergileyen, sergilemiş olduğunu başarı çalışmaları ile övünç kaynağı olan her türlü sivil toplum kuruluşlarını desteklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Bu toplum bizim, toplumun tüm kesimi bizim bir parçamız. Bunları hastalıklarından dolayı soyutlamamız mümkün değil. Bu amaç ile sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda her türlü mali ve manevi desteğimiz devam edecektir” dedi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!