Kansere Dikkat Çekmek İçin 45 Yıl Sonra Öğretmen Olduğu İlçeye Gitti

Güncelleme Tarihi:

Kansere Dikkat Çekmek İçin 45 Yıl Sonra Öğretmen Olduğu İlçeye Gitti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2015 11:52

KANSERE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN 45 YIL SONRA ÖĞRETMEN OLDUĞU İLÇEYE GİTTİ

Eskişehir Kanserle Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnci Ulucan, 45 yıl önce öğretmen olarak atandığı Günyüzü ilçesine bu sefer kanserde erken tanının önemine dikkat çekmek için gitti. Ulucan’ı Günyüzü’ndeki öğrencileri "Öğretmenim hoş geldin" diyerek karşıladı.
Kanserle Yaşam Derneği 52 ilçede sürecek olan tiyatronun perdelerini bu sefer Günyüzü ilçesinde araladı. Dernek Başkanı İnci Ulucan öğretmenlik görevine ilk olarak Günyüzü ilçesinde başladığı için tiyatro öncesinde çok heyecanlandığını belirtti. Ulucan duygularını şu şekilde dile getirdi;
"30 Eylül 1970’de ilk görev yerim olan Günyüzü’de eski öğrenci ve velilerimle tekrar karşılaşmanın büyük heyecanını yaşadık. Bu duygular gerçekten anlatılmaz ancak yaşanır. 45 yıl sonra araçtan iner inmez, ’Öğretmenim hoş geldin’ diyen öğrencilerimin toplanması gerçekten insana tarifi imkansız duygular yaşatıyor. Projemizle 45 yıl sonra tekrar Günyüzü’de ilk tiyatro gösterisiyle, sevgi ve saygı yumağı oluştu. Günyüzü halkının ve öğrencilerimin desteği, katkıları ve yoğun ilgileri sayesinde salona sığmadık. Bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik ve yoğun ilgiden dolayı Günyüzü Kaymakamımız Mustafa Gün’e, Belediye Başkanımız Mehmet Remzi Arayit’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hikmet Kara’ya, Hızır Ali Arayit’e ve tüm Günyüzülü hemşehrilerimize sonsuz teşekkürü borç bilirim."
Öte yandan tiyatronun bir sonraki durağının Han olacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!