Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanında Kaan'ın şüphesi!

Güncelleme Tarihi:

Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanında Kaanın şüphesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 22:15

Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanıyla sizlerle. Kanal D'nin aksiyon dolu dizisi Kanıt Ateş Üstünde nefes kesecek olan 6. bölümüyle salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde yine enteresan dakikalar yaşanacak. Kaan'ın, Ömer için düşündüğü şüpheleri git gide artıyor. İşte, Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Kaan'ın Ömer hakkındaki şüpheleri artıyor. Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanında hareketli sahneler dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Kanal D'nin kısa zamanda büyük izleyici kitlesine ulaştığı dizisi Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı ile bu hafta yaşanacakları izleyicisine tanıttı. Peki Kanıt Ateş Üstünde 6. bölümde neler yaşanacak?

Kaan ve Rüzgar’ın hayatı, Ömer’in gelişinden sonra geri dönüşsüz bir şekilde değişmeye başlar. Ömer bir yandan Rüzgar’ı kalbinden yakalayacak şeyler yaparken diğer yandan da Kaan’ı delirtecek tehlikeli bir oyuna soyunmuştur.

Hayattaki en büyük ve de belki de tek korkusu Rüzgar’ı kaybetmek olan Kaan, önce bocalasa da sonra silkinip gücünü tekrar kazanacak bir hamle yapar. Kaan kendi tarafında Ömer konusuyla uğraşırken Asya ile aralarında çekim de devam etmekte ancak onları yavaşlatan birçok şey yaşanmaktadır. Bu arada Ömer’in ilgi alanına Asya da girmiştir. Rüzgar’ın gündemindeyse bir yandan kitabının hazırlıkları, diğer taraftan ise sonunda Prof. Dr. Sevil Atasoy ile birlikte çalışıyor olmanın heyecanı vardır. Ekibin elindeki vakanın eski bir cinayetle benzerliği Sevil Atasoy’u Masumiyet Projesi kapsamındaki bir dosyaya götürmüştür. Sevil Hoca daha hızlı yol alabilmek için Rüzgar’ı yanına asistan olarak alır. Cinayet masası ise kurbanlarını öldürdükten sonra ağızlarının içine akide şekeri bırakan bir katille karşı karşıyadır. Art arda ölü bulunan yaşlı ve zararsız insanların katili kimdir? Ekip üyelerinin dikkati, Kaan’la Asya’nın dedektiflik becerisi ve Sevil Hoca’nın bilgisi ile geçmişte yakalanamayan seri katil bu sefer bulunabilecek midir?

Haberin Devamı

Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

Genç Bir Mankenin Ölümü, Ekibin Gündemine Bomba Gibi Düşüyor!

Kaan, Rüzgar ve Ömer arasında beklenen karşılaşma sonunda olmuştur. Ömer onların evine dengeleri değiştirecek büyük bir sürprizle gelir. Kaan için ise Rüzgar’a derdini anlatamayacağı bir süreç başlamış olur.

Haberin Devamı

Rüzgar’ın kitabıyla ilgili gelişmeler Ömer’in planlarıyla beklenmedik şekilde hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan üçgeni artık yeni olaylara gebedir. Ve her biri kendi cephesinde haklı olsa da birinin mutluluğu diğerinin mutsuzluğu olacaktır. Bu arada Kaan ile Asya arasındaki yemek de ikisini başka bir noktaya götürür. Birlikte yaşadıkları güzel akşam onları hem yakınlaştırır, hem de yeni tereddütlere yol açar. Onlar daha kendi duygularına yoğunlaşamadan araya giren cinayet ihbarı ise gündemlerini bir anda değiştirecektir. Önlerindeki vaka onları, meşhur olmaya çalışan genç kızların trajedi ve tehlikelere açık dünyasına götürecektir. Bir model ajansı, o ajansa bağlı bir kız, modeller arası rekabet, genç model ve oyuncu adaylarının tecrübesizliğinden yararlanarak onların hayallerini sömüren kişiler, çocuklarını ellerinde tutamayan aileler… Ekibimizi yine karmaşık bir olay örgüsü ve farklı hedefleri olan şüpheliler beklemektedir.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Sevil Atasoy’un verdiği bilgiler delillere farklı bir boyut katarken ekibimiz her zaman olduğu gibi görünmeyenin, yani hikayenin gizli parçalarının peşine düşecektir.

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

BAKMADAN GEÇME!