Kani Beko'dan teşekkür kahvaltısı

Güncelleme Tarihi:

Kani Bekodan teşekkür kahvaltısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 13:05

Kani Beko'dan teşekkür kahvaltısı

Haberin Devamı

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Karaburun, Balçova ve diğer ilçelerden ilçe örgütleri ve vatandaşlar ile Mordoğan'da kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Bine yakın kişinin ağırlandığı teşekkür toplantısına yüzlerce DİSK Emekli-Sen üyesi de katıldı.

24 Haziran seçimlerinde ilçe örgütleri ve halkla geçirdikleri verimli çalışmalar için teşekkür etmek isteyen CHP'li Beko'yu, çeşitli ilçelerden ilçe örgütleri, Karaburunlular ve yüzlerce DİSK Emekli-Sen üyesi yalnız bırakmadı. Bine yakın kişinin buluştuğu kahvaltılı teşekkür toplantısında tezgahın başına geçen İzmir Milletvekili Beko katılanlara boyozlu, karpuzlu kahvaltı servisini elleriyle yaptı.

Seçim çalışmalarına katkı sağlayan, yanlarında olan, gönülden destek olan herkese teşekkür eden Beko, "24 Haziran genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Karaburun ve Mordoğan'ın köylerini karış karış, bugün bu kahvaltıda bir araya geldiğimiz değerli arkadaşlarımızla dolaştık. Diğer ilçelerden de toplantımıza katılan, birlikte çalıştığımız değerli arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Karaburun'da ve diğer ilçelerde bu özverili dostlarımla birlikte CHP olarak güzel sonuçlar aldık. CHP İl Başkan Yardımcımız Sedredil Çoşkuner CHP İlçe Başkanımız Bülent Çumçum'a, Karaburun Belediye Başkanım Ahmet Çakır'a, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, bizimle köy köy dolaşan, gönül bağı kuran herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu özverili destekten dolayı onlarla bayram öncesi böyle güzel, güneşli bir Mordoğan sabahında bir araya gelerek kendilerine teşekkür etmek istedim. Birlikten kuvvet doğar, biz bu birlikteliğimizle yeni seçimlere daha da kuvvetli gireceğiz" diye konuştu.

"ÇOK VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK"

CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum da tüm ilçe örgütü adına Kani Beko'ya teşekkür etti. Çumçum, "Sayın vekilimiz ile seçim öncesi köy köy dolaştık hatta hızımızı alamadık Balıklıova'ya da girdik Urla İlçe Başkanımızla görüşerek. Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik" dedi.

Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır de verimli bir seçim döneminin ardından hem Karaburun ve Mordoğan örgütü hem de İzmir'in çeşitli ilçelerinden gelen misafirlere ev sahipliği yaptıkları bu geniş katılımlı toplantıdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek CHP İzmir Milletvekili Kani Beko'ya teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!