Kandil mesajları 2017 | Regaip Kandili mesajları ile dostlarınızı mutlu edin

Güncelleme Tarihi:

Kandil mesajları 2017 | Regaip Kandili mesajları ile dostlarınızı mutlu edin
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 21:50

Tüm Müslüman aleminin ellerini açıp Allah'a dua ettiği mübarek Regaip Kandili gecesinde sizde bol bol dua edip kötülüklerden arınabilir, Regaip Kandili mesajlarıyla beraber de sevdiklerinizi oldukça mutlu edebilirsiniz. Teknolojinin oldukça gelişmesiyle birlikte kandil mesajları birçok kişi tarafından dostlarına göndermek için araştırılıyor. Yapmanız gereken tek şey haberimizin için yer alan, sizler için derlediğimiz en güzel Regaip Kandili mesajını kopyalayıp SMS yoluyla dostunuza göndermek. İşte sizler için hazırlanan en güzel Regaip Kandili mesajları.

Haberin Devamı

İslam coğrafyasında önemli bir role sahip olan Regaip Kandili mesajları, ülkemizde de rağbet görüyor. Milyonlarca kişinin sevdiklerine göndermek üzere merakla araştırdığı Regaip Kandili mesajları, sosyal medya ve kısa mesajlarda kullanılma amacıyla merak konusu olmaya devam ediyor. binlerce vatandaş sevdikleriyle paylaşmak ve bu özel kandil gecesinde onlarında dualarını alabilmek adına güzel kandil mesajlarını araştırıyorlar. İşte, sevdiklerinize ve dostlarınıza gönderebileceğiniz en güzel kandil mesajları burada...

EN GÜZEL KANDİL MESAJLARI

* Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, hayırlı kandiller.

* Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." bu mübarek günleri duasız geçirmemek dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

* Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, kandiliniz mübarek olsun

* Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

* Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

* Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

* Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

* Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...

* Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

* Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun..

* Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın kandillerin hep kutlu olsun.

Haberin Devamı

* Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

* Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

* Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

* Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Haberin Devamı

* Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

* Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsünki duaların kabul, kandılın mübarek olsun.

* Bu gece nur inmiş kalplere bir gül verilmiş tüm sevenlere işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmüş bu gece dualarda buluşalım. Hayırlı Kandiller.

* Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.

Haberin Devamı

* Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.

* Mubarek Regaip kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller!

BAKMADAN GEÇME!