Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında Muzaffer'den yeni teklif!

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında Muzafferden yeni teklif
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 22:42

Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında Nefise'nin başına gelenler gün geçtikçe dayanılmaz hale gelmeye devam ediyor. Her türlü sıkıntının başına gelmesine rağmen dik durmayı başarabilen Nefise, Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında bu kez oğlunu korumak için kendisini feda etmek zorunda kalacaktır. İşte, tüm bunların yaşanacağı Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında yine birbirinden değişik olaylar Nefise'yi bulacak. Villa içerisinden bütün okların yöneltildiği isim olan Nefise, üstündeki kara bulutlara rağmen çocukları için kendisini siper etmekten çekinmiyor. Kanatsız Kuşlar 7. bölüm fragmanında tüm sıkıntılara rağmen olumlu düşünmeye gayret gösteren Nefise, evlarını koruma adına yine bir fedakarlık yapmaktan kaçınmıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nefise, Tuba'nın hamileliğini öğrenince vicdanı ile çaresizliği arasında sıkışıp kalır. Nefise'nin villadan gitmesini istemeyen Muzaffer ise ona yeni bir teklifte bulunur. Diğer yandan, Tuba ve Zerrin, Tuba'nın tekrar villaya dönebilmesi için ilginç bir plan yapar. Emel, Onur'la Zeynep'in sevgili olduğunu öğrenir. Kıskançlıktan gözü dönen Emel, Onur ve Zeynep'i ayırmak için hiç beklenmedik biriyle tehlikeli bir işbirliği yapar. Azime ise Zeynep'e, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu göstermek için acımasız bir oyun oynar. Nefise ise oğlunu kurtarabilmek için büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır.





SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tuba'nın Nefise'yi villadan uzaklaştırmak için yaptığı riskli plan, Muzaffer'in Nefise'yle daha çok yakınlaşmasına yol açar. Onur'la Zeynep'i ölümle burun buruna getiren olayın, kasıtlı olduğu ortaya çıktığında ise Ahmet ortadaki tek suçlu olarak kalır. Şirkette işe başlamak için görüşmeye giden Zeynep, kötü bir durumla karşılaşır. Bu olay, Onur ile Muzaffer'i karşı karşıya getirir. Şengül'ün Azime'den aldığı kolye yüzünden olaylar, içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin Muzaffer'le evlenmesini istemeyen Emre, kendince bir çözüm yolu bulmak isterken dönülmez bir yola girer. Oğlunun, suça bulaşmış babasının izinden gitmesini istemeyen Nefise ise hepsinin hayatını etkileyecek olan bir karar aşamasındadır. 

BAKMADAN GEÇME!