Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölüm fragmanında şok eden gerçek

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölüm fragmanında şok eden gerçek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 11:17

Kanatsız Kuşlar son bölümünün hemen ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Atv dizisi Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölüm fragmanına Mert ile ilgili gerçek damga vurdu. Nefise'nin 'Mert'i ben doğurmadım.' sözlerinin yanı sıra Azime'nin ağzından dökülenler şok etkisi yarattı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve Kanatsız Kuşlar 14. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Zeynep ve Onur'un yakınlaştığını gören Nefise, gözlerine inanamaz ve kızının peşine düştü. Zeynep ise her şeyden habersizdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Kanatsız Kuşlar 14. yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Yeni fragmana Emre ile ilgili gerçek damga vurdu. Peki Emre kimin çocuğu? Mert'i kim kaçırdı? İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölümünde ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ve Onur'un yakınlaştığını gören Nefise, gözlerine inanamaz ve kızının peşine düşer. Zeynep ise her şeyden habersiz, Onur'la doludizgin aşkını yaşamaktadır. Tuba, Muzaffer'le vakit geçirmek için Nefise'nin bir anlık yokluğundan yararlanır. Kaan, Cemre'nin internette, uygunsuz sitelere düşen fotoğraflarını görür ve Cemre için işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Küçük Aysun, Mert'le oynarken, Mert'in düştüğünü gören Muzaffer, Aysun'u bunun suçlusu sayarak öfkeden delirir. Aysun'u savunan Emre ile Muzaffer'in karşı karşıya gelmesi büyük olayların başlangıcı olur. Emre, intikam hırsıyla, Behzat'ın sinsi planlarından habersiz, yeniden onunla çalışmaya başlar. Zeynep için kavga eden Onur ve Ahmet'in arasında ise ipler iyice gerilir. Artık, Onur'un, Ahmet'i mahvetmek için bambaşka bir planı vardır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Muzaffer'in oğlu Mert'in malikaneye gelişiyle Nefise ve Azime için işler iyice zorlaşır. Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaparken, Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraşır. Nefise, oğlu Emre'ye evlendiğini söylemeye çalışırken Emre, herkesi şaşırtacak bir tepki verir. Cemre model olacağını sanarak gittiği bir çekim işinde başını belaya sokar. Muzaffer, Nefise'ye günler sonra birlikte geçirecekleri ilk geceye özel bir sürpriz hazırlamıştır. Zeynep'in Ahmet'le sözü bozduğunu öğrenen Onur, Zeynep'i kazanmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!