Kanal D’nin yeni dizisi Hayat Şarkısı başlıyor! Hayat Şarkısı fragmanı yayında!

Güncelleme Tarihi:

Kanal D’nin yeni dizisi Hayat Şarkısı başlıyor Hayat Şarkısı fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 17:21

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hayat Şarkısı yeni tanıtım fragmanını yayınladı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Hayat Şarkısı dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Başarılı oyuncuların kadrosunda bulunduğu Hayat Şarkısı dizisinin 1. bölümü ne zaman yayınlanacak? Hayat Şarkısı oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Güzelköy’de doğup büyüyen Bayram ve kan kardeşi Salih geçmişte aralarında yaşanan bir anlaşmazlığı sonlandırmak için çocukları Melek ve Kerim’i küçük yaşta nişanlarlar. Ancak iki arkadaş çocukların büyüyene kadar farklı şehirlerde yaşamaları gerektiği hakkında karara varır ve yollarını ayırırlar.

İki çocuğu olan Bayram, İstanbul’a yerleşmiş ve büyük bir servetin sahibi olmuştur. Ancak seneler önce verdiği sözü unutmayan Bayram, oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduktan sonra yanına alır ve Güzelköy’de iki kızıyla beraber yaşayan Salih’in evine getirir. İki eski arkadaş düğün tarihini kararlaştırırken, çocuklarının kendi kurdukları hayatlarından ve yaşadıkları aşklardan habersizdirler. Gençler kendi aralarında anlaşıp mecburi evliliğe buldukları çözüm için mutlu olurlarken, seneler önce Kerim’i gören ve ona aşık olan Hülya’nın planları devreye girer.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 1. bölümüyle 9 Şubat Salı akşamı 20:00’da Kanal D ekranlarında!

HAYAT ŞARKISI FRAGMANLARI



BURCU BİRİCİK KİMDİR?

1989’da Antalya’da doğan Burcu Biricik, 2006 senesinde Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan ve oyuncu olmaya karar veren Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde eğitimine devam ederken bir yandan da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Daha sonra çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Burcu Biricik, ilk televizyon deneyimini Maçolar dizisindeki yan rolüyle gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli dizilerde rol alan Burcu Biricik, TRT1 ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev dizisiyle büyük bir kitle tarafından tanındı. Burcu Biricik son olarak Şeref Meselesi dizisiyle ekranlara gelmiştir.

Burcu Biricik, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisinde Hülya karakterine hayat verecek.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu olan Birkan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı bölümünden mezun olmuştur. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi olan Birkan Sokullu, 2003 senesinde katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olmuştur.

Haberin Devamı

13 Temmuz 2012'de oyuncu Aslı Enver ile evlilik yapan Birkan Sokullu, 26 Ağustos 2015 tarihinde Aslı Enver ile olan evliliğini bitirmiştir. Birkan Sokullu’nun ismi şimdilerde oyuncu Berrak Tüzünataç ile anılmaktadır.

Birkan Sokullu, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisinde Kerim karakterine hayat verecek. 

BAKMADAN GEÇME!