Kanal D yeni sezona hazır

Güncelleme Tarihi:

Kanal D yeni sezona hazır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 12:28

Kanal D’nin, 2015-2016 yayın dönemi tanıtım filmi izleyiciyle buluştu. İşte Müslüm Gürses’in unutulmaz “Hangimiz Sevmedik” parçasından yola çıkılarak çekilen o keyifli filmin öyküsü ve kamera arkasında yaşananlar...

Haberin Devamı

Kanal D, her yıl merakla beklenen yeni yayın dönemi tanıtım filmlerine bir yenisini ekledi. 2015-2016 yayın döneminde ekrana gelecek dizi ve program yüzlerinin yer aldığı film için Müslüm Gürses’in sevilen şarkısı “Hangimiz Sevmedik”ten yola çıkıldı. Kanal D yönetimi ve reklam ajansı TBWA’in aklında bu kez geçmiş yıllardan farklı bir film yapmak vardı.
Yaklaşık 40 günlük titiz ve özenli bir hazırlığın sonunda yeni yayın dönemi filmi için kollar sıvandı. Filmde, Kanal D’nin tüm program yüzleri ve dizi oyuncuları “Hangimiz Sevmedik”i birlikte seslendirdi.
Filmin bir diğer ilgi çekici özelliği ise parçanın nakarat kısmının Kanal D’nin yeni sezonuna özel yazılmış satırlardan oluşmasıydı.

Haberin Devamı

Kanal D yeni sezona hazır

“Kurtlar Vadisi Pusu” başrol oyuncusu Necati Şaşmaz “Asker ziyaret günü” konulu çekimle kamera karşısına geçti.

4 GÜNDE TAMAMLANDI 140 KİŞİ GÖREV ALDI


“Hangimiz Sevmedik” filminin çekim setinde 140 kişilik bir ekip görev aldı. Filmin yönetmenliğini, geçen sene olduğu gibi bu yıl da ünlü reklam filmi ve klip yönetmeni Murad Küçük üstlendi.
Deniz Marşan ve Başak Dizer’in styling’lerini yaptıkları filmin görüntü yönetmeni ise Veli Kuzlu’ydu. Set fotoğrafları ise Mehmet Turgut tarafından çekildi.

SET EKİBİ ÇEKİM İÇİN HAZIR...

Çekimlerini D Yapım’ın gerçekleştirdiği “Hangimiz Sevmedik” filmi için ilk gün tüm ekip sabahın erken saatlerinde Galata Köprüsü’nde buluştu.
140 kişilik set ekibinin görev aldığı birinci günün konukları, Kanal D’nin bu ay başlayan yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi”nin başrol oyuncuları Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi’ydi.
Hayatın ayırdığı bir aileyi, oğlunu annesiz büyütmek zorunda kalan bir babayı sıcacık bir dille ekrana getiren dizinin çekim konsepti de yapımın hikayesine çok uygundu.
Galata Köprüsü’nde balık tutarken görülen oyuncular, şarkıyı seslendirirken yüksek enerjileri ve hiç bitmeyen neşeleriyle ekipten tam not aldı.
İlk günün ikinci durağı ise Orman Fakültesi’ydi. Fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz “Asker ziyaret günü” konsepti ile kamera karşısına geçti.
Set aralarında, ekipten bir oyuncu da saz çalarak çekimlere renk kattı.

Haberin Devamı

Kanal D yeni sezona hazır

Necati Şaşmaz, çekimleri yönetmen Murad Küçük’ün monitöründen izledi.

Erken saatte buluşma

Tüm ekip ve oyuncular, çekimlerin ikinci gününde de sabahın erken saatlerinde buluştu. Bu kez buluşma noktası Beyoğlu-Tünel, konuklarsa “Poyraz Karayel”in başrol oyuncuları İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Ataberk Mutlu’ydu. O ekibe Kanal D’nin günlük dizisi “Aşk ve Günah”ın başrol oyuncuları Seren Deniz Yalçın, Tekin Temel ve Türkan Kılıç da eşlik etti.

Kanal D yeni sezona hazır

“Poyraz Karayel”in çekimlerinde İlker Kaleli basgitar çaldı, Burçin Terzioğlu da danslarıyla ona eşlik etti.


Senaryo gereği basgitarla kamera karşısına geçen Kaleli’ye, minik yıldız Ataberk Mutlu perküsyonla eşlik etti. Çekim alanının etrafında toplanan kalabalık da bu arada oyunculara büyük ilgi gösterdi.
Kanal D’nin yaz döneminde ekrana gelen dizisi “Yaz’ın Öyküsü”nün başrol oyuncuları Vildan Atasever, Çağdaş Onur Öztürk, Ece Çeşmioğlu ve Tansel Öngel ise aynı gün öğleden sonra çekim için Sarıyer’deki Atatürk Arboretumu’nda bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kanal D yeni sezona hazır

“Yaz’ın Öyküsü” dizisinin çekimi Sarıyer’deki Atatürk Arboretumu’nda yapıldı.


Kanal D’nin yine başarılı dizileri arasında yer alan “Güllerin Savaşı”nın oyuncuları Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur da ikinci gün konukları arasındaydı. Kır konseptinde doğa ile iç içe yapılan çekimlerde, “Güllerin Savaşı” ekibinin performansı set ekibinin yüzünü güldürdü. Birlikte bisiklete binen dört oyuncu, çekim aralarında o unutulmaz anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirdi.

Kanal D yeni sezona hazır

“Güllerin Savaşı”nın oyuncuları Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur ikinci gün çekimlerinde yer aldı.

Haberin Devamı

RAKAMLARLA “HANGİMİZ SEVMEDİK”

- “Hangimiz Sevmedik” filminin çekimleri 4 günde ve 11 ayrı mekanda gerçekleşti.
- Sette, 140 kişilik bir ekip görev aldı.
- Çekimlerde ortalama 200-250 figüran çalıştı.
- Her çekim mekanında en az 10 karavan bulunduruldu.
- 4 gün boyunca toplam 13 kişilik saç ve makyaj ekibi görev başındaydı.
- İlk 3 gün yaklaşık 450 kişilik yemek verilirken, 4’üncü gün bu rakam 550’ye çıktı.
- Günde ortalama 1750 şişe su içildi.
- Final sahnesinde 4 kameramanla çekim yapıldı.
- #DliGibiSevmek hashtag'ine 12478 tweet atıldı ve tt listesinde üst sıralarda yer aldı.

Kanal D yeni sezona hazır

“Güneşin Kızları”ekibi üçüncü günkü çekimlere renk kattı.

Haberin Devamı

ZAMAN HIZLA AKIYOR... ÜÇÜNCÜ GÜN...

Üçüncü günde Vialand’de start alan çekimlerin ilk yıldızı İlker Ayrık’tı. Yerinde duramayan enerjik sunucunun çekimi, herkesin binmeye çekindiği hız treni Roller Coster’da yapıldı. Ayrık’ın cesareti alkış aldı.
Kanal D’nin yakında başlayacak yeni dizisinin başrol oyuncuları Hande Ataizi ve Damla Cobay da çekimler için alışveriş konseptindeydi.

Kanal D yeni sezona hazır

Üçüncü gün çekimleri Vialand’daydı. İlker Ayrık’ın çekimleri, herkesin binmeye çekindiği hız treni Roller Coster’da yapıldı.

Deneyimli oyuncu Ataizi çekime yönetmen Murad Küçük’le hazırlandı. Provaların ardından “kayıt” dendiğinde iki oyuncu da sanki yıllardır birlikte çalışıyormuş gibi bir uyum sergiledi. Ataizi ve Cobay, güzellik ve zarafetleriyle de herkesi büyüledi.

Kanal D yeni sezona hazır


Ekibin üçüncü gün son durağı Kanlıca oldu. Sırada “Güneşin Kızları” ve “Alın Yazım” ekibinin sahneleri vardı. “Güneşin Kızları” ekibinin alışık olduğumuz cıvıl cıvıl halleri çekimlere ayrı bir renk kattı.
Senaryo gereği “Alın Yazım” oyuncularıyla kamera karşısına geçen “Güneşin Kızları” ekibi, şıklıklarıyla göz doldurdu. Kısa sürede kızların sevgilisi haline gelen Tolga Sarıtaş ve Berk Atan, yaptıkları esprilerle ekibin motivasyonunu artırdı.
“Alın Yazım”ın başrol oyuncuları Duygu Keser ve Ozan Dağgez’e ise gelin ve damatlık çok yakışmıştı. Onlar da böyle düşünmüş olacaklar ki objektiflere bol bol hatıra pozu verdi.

Kanal D yeni sezona hazır

“Güneşin Kızları” ekibi senaryo gereği “Alın Yazım” oyuncularıyla kamera karşısına geçti. “Alın Yazım”ın başrol oyuncuları Duygu Keser ile Ozan Dağgez’e ise gelin ve damatlık giydi.

SONA YAKLAŞIYORUZ DÖRDÜNCÜ GÜNDEYİZ

Ve son çekim günü geldi çattı. Set, bu kez sabahın ilk ışıkları ile birlikte Kadıköy Vapur İskelesi’nde kuruldu. Yönetmen Murad Küçük’ün son gün konukları arasında İrfan Değirmenci, Serdar Cebe, Şule Zeybek, Gözde Atasoy’un da yer aldığı Kanal D Haber ekibi dışında Fatmagül Fakı ve Abbas Güçlü de vardı.

Kanal D yeni sezona hazır

İrfan Değirmenci, Serdar Cebe, Şule Zeybek, Gözde Atasoy’un da yer aldığı Kanal D Haber ekibi Fatmagül Fakı ve Abbas Güçlü ile birlikte dördüncü gün kamera karşısına geçti.


Kadıköy-Beşiktaş vapurunda yapılan çekimler için tüm ekip iki yaka arasında defalarca gidip geldi. Sabah işe gitmek için vapura binen İstanbullular, karşılarında Kanal D’nin ünlü simalarını görünce şaşırdı. Çekimlere daha sonra Maltepe’de devam edildi.

Kanal D yeni sezona hazır

“Bir Deniz Hikayesi”nin oyuncuları Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Emre Kızılırmak, Galata Köprüsü’nde kamera karşısına geçti.

Son dönemin en başarılı erkek oyuncularından birisi olan Kerem Bürsin, kırmızı renkte Classic Jaguar E-type marka aracıyla Maltepe sokaklarında kamera karşısına geçti. Yakışıklığı ve sempatikliği ile tüm ekibi etkisi altına alan Bürsin, çekimin ardından hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Kanal D yeni sezona hazır
,
Kerem Bürsin, kırmızı renkte Classic Jaguar E-type marka aracıyla Maltepe sokaklarında kamera karşısına geçti.

VEEE... BÜYÜK FİNAL...

“Hangimiz Sevmedik” filmi bu sene 20. yılını kutlamaya hazırlanan şovmen Beyazıt Öztürk’le final yaptı. Bu son sahneler için set Küçükçiftlik Park’ta kuruldu. “Buyur Burdan Bak” ekibinin de eşlik ettiği özel konser konseptinin çekimleri yaklaşık üç saat sürdü. Çekim aralarında set ekibiyle sohbet eden ünlü şovmen, özelikle gençlerin gözdesiydi.
Ailece izleyeceğiniz diziler, programlar, filmler ve çok daha fazlası, yeni sezonda yine Kanal D’de...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!