Kanal D Poyraz Karayel izle yeni bölümde Ayşegül İngiltere yolcusu!

Güncelleme Tarihi:

Kanal D Poyraz Karayel izle yeni bölümde Ayşegül İngiltere yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 09:49

Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği komedi ve aksiyon dizis Poyraz Karayel yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazır. Poyraz ve Ayşegül vedalaşıyor... Ayşegül'ün ise aklı ve kalbi Poyraz'da kalıyor... Poyraz bu gidişe izin verecek mi? Poyraz Karayel Çarşamba 20:00'de Kanal D'de.

Haberin Devamı

Ayşegül İngiltere yolcusu... Kulaksız Adnan büyük bir işe kalkışmış ve oğlunun ölümü karşısında, Ayşegül’ü öldürmeyi denemiştir. Buna kayıtsız kalmayan Bahri Umman ise Kulaksız’ı her yerde aramakta ve cezasını kesme niyetindedir. Poyraz ise Ayşegül’ün Bahri’nin kızı olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamaktadır.

Ayşegül ise hala saldırının şokundadır ve hayatı ile ilgili radikal bir karar vermiştir. İngiltere’ye yerleşmeyi planlayan Ayşegül’ü Poyraz gitmemesi için ikna edebilecek midir?

Kanal D Poyraz Karayel izle yeni bölümde Ayşegül İngiltere yolcusu

POYRAZ KARAYEL GENEL KONU

Poyraz hayatla oynayarak dik durmaya çalışan eski bir polistir.Değer verdiğine varsa yitirmiş ve kaybetmiştir.Onun için hayatta tek vazgeçemediği varlık oğludur.Oğlu kayınpederi tarafından elinden alınmıştır.Oğlunu geri alabilmek için çabalarken karşısına çıkan amiri kendisine bir teklifte bulunur.Teklif bir mafya babasının yanına girerek emniyete bilgi getirmesidir.Bütün bunlar yaşanırken Poyraz ,Ayşegül`e aşık olur.Malesef ki Ayşegül Poyrazın çalıştığı ve emniyete bilgi aktardığı Bahri Umman`ın kızıdır.

Haberin Devamı

Oyuncular: İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan

POYRAZ KARAYEL 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KANAL D CANLI YAYIN

Ayşegül kimdir? (Burçin Terzioğlu)

Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.

Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli yer almakta. Dizi`nin diğer oyuncu kadrosunda Musa Uzunlar ,Engin Benli ,Mustafa Alabora ,Ali İl,Celil Nalçakan ,Kanbolat Görkem,Cem Cücenoğlu ,Halit Karaata ,Enis Yıldız ,Ataberk Mutlu ,Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan rol almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!