Kanal D’nin yeni dönem bombaları

Güncelleme Tarihi:

Kanal D’nin yeni dönem bombaları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 22:58

Kanal D yeni sezon tanıtım filmi dün akşam yayınlandı. “Day–O” şarkısının sözlerinin uyarlandığı, 76 ekran yüzüyle izleyiciler arasında tatlı bir atışma şeklinde çekilen filmin kamera arkası, en az ekrana yansıyan görüntüler kadar renkliydi.

Haberin Devamı

Kreatif fikri TBWA reklam ajansına ait olan, D Prodüksiyon’un yapımcılığında ve 110 kişilik bir ekiple çekilen Kanal D yeni yayın dönemi tanıtım filmi, dün izleyiciyle buluştu.
Yönetmenliğini birçok başarılı reklam filmi ve klipte imzası bulunan Murad Küçük’ün, styling’ini Deniz Marşan ve Başak Dizer’in üstlendiği tanıtım filminin sahne çekimleri Haliç Kongre Merkezi’nde 5 günde tamamlandı. Halk sahneleri içinse Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve İstanbul’da 6 gün boyunca çekimler yapıldı. İşte, Kanal D’nin sahne çekimlerinde sette yaşananlar.

1. GÜN: BAŞLIYORUZ...
Çekimler günü, ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve büyük merak uyandıran “Bana Artık Hicran De” ekibinin sahneleriyle başladı. Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy ve Şebnem Hassanisoughi hem sahnede hem de sahne arkası hazırlıkları sırasında eğlenceli görüntüler sergilerken, Enver ve Hassanisoughi güzellikleriyle de göz kamaştırdı.
İlk günün sahneye çıkan ikinci ekibi ise yeni sezonda ekrana gelecek günlük dizi “Alın Yazım”ın oyuncuları Duygu Keser ve Ozan Dağgez oldu. İkili, sahnedeki başarılı performanslarıyla alkış aldı.
“Alın Yazım” ekibi sahnedeyken sete gelen “Yalan Dünya” kadrosu ise enerjileriyle set ekibinin neşesini ikiye katladı. Gülse Birsel, Sarp Apak, Okan Çabalar, İrem Sak, Hasibe Eren ve Derya Karadaş, kostüm ve makyaj hazırlıklarından itibaren sergiledikleri tavırları ve çekim arasında yaptıkları şakalarla “Yalan Dünya”nın bu sene de çok eğlenceli bölümlerle ekrana geleceğinin sinyalini verdi. Derya Karadaş’ın piyano başına geçtiği ve tüm ekibin sahnede yerini aldığı çekimler, başladığı gibi büyük bir neşeyle tamamlandı.
Ardından, yeni sezonda ekrana gelecek olan “Urfalı’yam Ezelden” dizisinin oyuncuları Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert ve Öykü Gürman günün son çekimleri için kamera karşısına geçti. Ekip, başarılı gösterileri ile rejinin de yüzünü güldürdü ve ilk gün böylece tamamlanmış oldu.

Haberin Devamı

2. GÜN: EĞLENEREK DEVAM EDİYORUZ
İkinci set günü de, tıpkı ilk günkü gibi erken saatlerde başladı. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından “Ankara’nın Dikmeni” dizisinin başrol oyuncuları Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu, hazırlıklarını tamamlayıp sahneye çıktı. Çekim boyunca sette kahkaha dinmedi.
Bu eğlenceli çekimlerin ardından yine yeni sezonun iddialı projelerinden “Şeref Meselesi” ekibi sete geldi. Kerem Bürsin, Şükran Ovalı, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız ve Burcu Biricik’ten oluşan genç ekip, kostümlerini giyip sahneye çıktıklarında, şıklıkları ve enerjileriyle herkesi etkiledi. “Şeref Meselesi” sezonun en çok konuşulan işlerinden biri olacağının sinyallerini de şimdiden vermiş oldu.
Bu genç ekibin ardından sahneyi devralan Engin Günaydın ve Ersin Korkut, esprileriyle stüdyoyu kahkahalara boğarken, “Galip Derviş” ekibi sayesinde tüm setin üzerindeki iş stresi de ortadan kalktı.
İkinci günün son performansını, proje başladığından beri kendinden çok söz ettiren “Benim Adım Gültepe” ekibi sergiledi. Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Burak Dakak, Efe Akercan ve Tolga Sarıtaş, kalabalık bir grup olmalarına rağmen sahnede gösterdikleri uyumla, ne kadar başarılı bir projeye imza atacaklarını gösterdi. Ayça Bingöl ve Mete Horozoğlu’nun sahnedeki iddialı dansları ise ikilinin uzun yıllar birlikte çalışmayı nasıl önemli bir avantaja çevirdiklerini ispatlar gibiydi.

Haberin Devamı

3. GÜN: YOLUN YARISINDAYIZ
Üçünce gün çekimlerinin startını ise Serdar Cebe, Şule Zeybek, İrfan Değirmenci ve Gözde Atasoy’dan oluşan haber ekibi verdi. Ekranlarda hep ciddi halleriyle görmeye alışkın olduğumuz dörtlü, eğlenceli koreografileriyle set ekibini şaşırttı.
Haber ekibinden sonra sıra, yine yeni sezonun çok konuşulacak işlerinden biri olan “Poyraz Karayel” oyuncularına geldi. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar sahnedeki yerlerini aldılar ve performanslarıyla alkışları da topladılar. Henüz yeni bir araya gelmiş olmalarına rağmen sergiledikleri performansla şimdiden güçlü bir ekip olduklarını kanıtladılar.
Onların ardından, Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’den oluşan “Güllerin Savaşı” ekibi sahnede yerini aldı ve kendi yarattıkları koreografilerini sergiledi. Üçlü, eğlenceli ve keyifli koreografileriyle reji ekibini de gülümsetti.
Günün sonuna yaklaşılırken sahne sırası “Bu Son Olsun” oyuncularına geldi. Yeni sezonda ekrana gelecek dizinin; Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Ceyda Tepeliler ve Burak Yamantürk’ten oluşan kalabalık kadrosu, bu kalabalığa rağmen sahnede kusursuz bir uyum sergiledi.

Haberin Devamı

4. GÜN: KAHKAHA DOLU BİR GÜN DAHA BAŞLIYOR
Geride kalan üç günün ardından reji ekibi, döndüncü gün çekimleri için de hazır. Günün ilk performansı “Çarkıfelek”in başarılı ikilisi, İlker Ayrık ve Fatmagül Fakı’dan... Ayrık’ın esprileri, Fakı’nın duru güzelliğiyle başlayan çekimler, ikilinin sergilediği dansla daha da renklendi...
Birkaç saat sonra... Yüzlerde tebessüm ve sahnede artık “Arka Sokaklar” ekibi vardı. Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın yanı sıra ekibe bu sezon katılan genç oyuncular Müge Boz, Can Nergiz ve Beril Kayar da müziğin ritmine kendilerini kaptırdılar. Yıllardır Kanal D ile tanıtım filmi çeken Ergin ve Ozan’ın kamera karşısındaki rahatlığı, haliyle kimseyi şaşırtmadı. Ekibe yeni katılan üçlü de bu havaya hemen ayak uydurup, performanslarını başarıyla tamamladı.
Ve sıra, yazın en çok izlenen dizilerinden “Ulan İstanbul”un oyuncularının müthiş gösterilerine geldi. Tüm ekibin enerjisini yükselten Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Salih Bademci, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Sevtap Özaltun, hazırlık sahnelerinin çekimlerinde yarattıkları doğal mizansenle öyle güzel görüntüler ortaya çıkardılar ki, tüm reji ekibi kendilerini bir anda onlara eşlik ederken buldu. Sahneye çıktıklarında sergiledikleri muzur ve eğlenceli koreografilerini izleyenler, bu ekibin başarısının tesadüfi olmadığında hemfikirdi.
Set ekibi, çekimlerin dördüncü gününü, oyuncularla hatıra fotoğrafları çektirerek, kahkahası bol sohbetler yaparak tamamladı.

Haberin Devamı

SON GÜN: VE ARTIK BİTİRİYORUZ
Ve artık son gün... İlk sırada geçen sezona damgasını vuran “Küçük Ağa” ekibi var. Emir Berke Zincidi, sempatik tavırlarıyla ve setteki koşuşturmasıyla yine tüm set ekibinin gözdesi... Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi gerek set aralarındaki diyalogları, gerekse sahnedeki uyumlarıyla herkeste “Onlar gerçekten bir aile olmuşlar” hissini uyandırmayı başardı.
Ardından sahneyi Beyazıt Öztürk, nam-ı diğer Beyaz aldı. Yılların usta programcısı, eğlenceli tavırları ve esprileriyle set ekibini kahkahalara boğarken, performansıyla da tecrübesini sahneye yansıttı.
Beyaz’ın ardından sete, Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden, yılın en büyük ekran transferi “Kurtlar Vadisi”nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz geldi. Bütün ekip, müthiş bir heyecanla onun sahnedeki yerini almasını bekledi. Sevecen tavırları ve başarılı performansıyla, artık iyice yorulan set ekibinin sevgi ve saygısını kazanan Şaşmaz uğurlanırken de sırayı Mesut Yar, Selim Yuhay, Uraz Kaygılaroğlu, Muhsin Divan ve “Koca Kafalar” ekibinden oluşan kalabalık bir erkek grubu aldı. Ve sahnede öyle eğlenceli kareler ortaya çıktı ki, beş günlük çekimler bu performansla sona ererken kimsede son günün yorgunluğundan eser dahi kalmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!