Kanal D Küçük Ağa izle yeni bölümde polis Ali'yi götürür

Güncelleme Tarihi:

Kanal D Küçük Ağa izle yeni bölümde polis Aliyi götürür
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 10:31

Küçük Ağa'nın 27 Ocak Salı akşamı 20:00'de yayınlanacak yeni bölümünde, izleyenleri ve kahramanlarımızı yeni bir şok bekliyor! Tüm ailenin bir araya toplandığı güzel bir günde, Mehmetcan'ın da etkisiyle yeniden aile olma yolunda adım atan Sinem ve Ali'nin mutluluğu, çalan kapıyla bozuluyor. Ali'nin beklenmeyen polis ziyareti, acaba nasıl bir sonuç doğuracak? Ali'nin başındaki yeni bela ne?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Erler Film’in yönetmenliğini Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Küçük Ağa 43. Bölümü ile 27 Ocak'ta izlenebilecek. Zeki Alasya’lı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Küçük Osman’ı Emir berke Zincidi’li Küçük Ağa’yı bu hafta kaçırmayın.

Maho, Hamiyet'e olan duygularını Mehmet Ağa’ya açıklar ve bunun üzerine Hamiyet'i istemeye giderler.

Sinem’in trafikte başına gelen tatsız olaya, Ali’nin de müdahale etmesi ile işler fazlasıyla karışır. Mehmetcan okulda yine müdürle karşı karşıya kalır. Ali, Bülent ve Yeşim’in, hastanenin reklam kampanyasını almalarının ardından, Arzu ve Sinem reklam yüzü olmak için epey inatlaşmaya başlar.

Kanal D Küçük Ağa izle yeni bölümde polis Aliyi götürür


Maho artık Hamiyet’e karşı olan hislerini evdekilere açıklar fakat sürpriz bir şekilde işler yine karışacaktır. Ali’nin kendi başına açtığı bela ise bu sefer çok ciddi boyutlara ulaşacaktır.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa bu hafta 43. bölüm ile ekrana gelecek. Küçük Ağa Mehmetcan müdürle karşı karşıya kalırken; Ali başına büyük bir bela açar. Küçük Ağa yeni bölümden ipuçları haberimizde.

KÜÇÜK AĞA 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 27 OCAK SALI

KÜÇÜK AĞA TÜM BÖLÜMLER

KANAL D CANLI YAYIN

BAKMADAN GEÇME!