Kan bağışında bulunanlara plaket ve madalya

Güncelleme Tarihi:

Kan bağışında bulunanlara plaket ve madalya
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 16:37

Kan bağışında bulunanlara plaket ve madalya

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Türk Kızılayı tarafından kan bağışında bulunanlara plaket ve madalya verildi.
Türk Kızılayı Nizip Şubesi, ilçe genelinde kan bağışlayarak hayat kurtaran vatandaşları madalya ile onurlandırdı. Madalya törenine; Kızılay Nizip Şube Başkanı Kasım Çiçektaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Resul Çot, İlçe Mili Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Sekili Belediyesi eski Başkanı Saffet Kanpolat, Nizip Park ve Bahçeler Müdürü Barış Akdoğan katıldı. 
Güvenli kana ihtiyacın önemini vurgulamak, mevcut ve potansiyel bağışçıları düzenli, gönüllü kan bağışlamaya teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen ülke genelinde madalya töreni programı organize eden Türk Kızılayı, Nizip İlçesi'nde de kan bağışçılarını bir araya getirdi. Kan bağışçılarını onurlandırmak amacıyla düzenlenen törende kan bağışlayan vatandaşlara plaket, altın gümüş ve bronz madalya verdi. Yapılan törende kan bağışının önemi de anlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!