Kamu Külliyesinin iki binası tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Kamu Külliyesinin iki binası tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 14:19

Kamu Külliyesinin iki binası tamamlandı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Kamu Külliyesi’nde iki binanın kaba inşaatı tamamlandı.

İlçedeki tüm kurumları tek bir alanda toplayarak vatandaşların kurumlardan daha hızlı ve yorulmadan hizmet almasına olanak sağlayacak Kamu Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat alanına giderek incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, iki binanın kaba inşaatının bittiğini söyledi. Otopark ve ana bina çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Okay, çalışmaların programlanan sürede tamamlanacağını belirti.

Kamu Külliyesi'nin bölgenin kalkınması ve gelişmesinde önemli rol oynayacağını ifade eden Okay, "Şu anda gelinen aşamada belediye binası olarak kullanacağımız alanımız ortaya çıkmış durumdadır. Belediye binamıza ek olarak yaptığımız başkanlık idari binası ve meclis binamızın kaba inşaatı da tamamlanmış durumdadır. Ana binanın bulunacağı alanda ise çalışmalar devam ediyor. Şuanda inşaat çalışmalarımız planladığımız süre içerisinde devam ediyor. Kamu Külliyesi projemiz bölgemize birçok bakımdan önemli katkılar sağladı. Tamamlandığında bu katkısı daha fazla olacak. İnşaatımızda çalışan kardeşlerimizle de bir araya gelerek onlarla hasbihal ettik. Onların da gayretleriyle binamızı tamamlayarak bölgemize hizmeti burada sürdüreceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!