Yıldız Teknopark Çin yolcusu!

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Teknopark Çin yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 10:49

Türkiye’nin öncü teknoloji geliştirme merkezlerinden biri olan Yıldız Teknopark, 7-9 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin’in Shanghai şehrinde ikincisi düzenlenen CES Asia Fuarı’nı ziyaret edecek. Asya pazarındaki işbirliklerin oluşturulacağı, heyecan verici inovatif ürünlerin sergileneceği fuarda, 23 ülkeden 439 katılımcı olacak

Haberin Devamı

İleri teknoloji ve yüksek standartlara sahip çalışmaların hayata geçmesini amaçlayan Türkiye’nin öncü teknoloji geliştirme üslerinden biri olan Yıldız Teknopark, inovatif çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Yıldız Teknopark, 7-9 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin’in Shanghai şehrinde ikincisi düzenlenen CES Asia 2017 Fuarı’na ziyaretçi olarak katılıyor. Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner ve Yıldız Teknopark Dış İlişkiler Koordinatörü Burak Keskik’in ziyaret edeceği fuara, Yıldız Teknopark içinde faaliyet gösteren Arkhe, Codevo, Etiya, Futurecom, Vidizayn, Gobito, Ibase, Simurg, Smartsistem adlı firmalardan 14 kişi de eşlik edecek. Yıldız Teknopark içinde faaliyet gösteren firmalardan oluşan ticari heyetin katılacağı fuarda her firma için en az üç olmak üzere toplamda 27 B2B görüşme gerçekleştirilecek.

 

Haberin Devamı

“Gelişen teknolojilere ilişkin yaşanan gelişmeleri ilgiyle takip ediyoruz”

Geçen yıl Nesnelerin İnterneti, akıllı ev, araç teknolojisi, robotlar, drone’lar, giyilebilir teknolojiler ve 3 boyutlu yazıcılardan oluşan projelerin sergilendiği fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, “Tüm dünyada başlayan endüstri 4.0 devriminin özellikle bilişim teknolojilerini harekete geçirdiği günümüzde, pazarın gelişimini domine eden Teknoparkların önemi daha da artıyor. Türkiye’deki teknolojiyi geliştirmeyi misyon edinen Yıldız Teknopark olarak, gelişen teknolojilere ilişkin tüm dünyada yaşanan gelişmeleri ilgiyle takip ediyoruz. Asia CES 2017 fuarının gelecek projelerimize ilham vereceği ve yeni işbirlikleri geliştirmemiz yönünde verimli olacağı kanaatindeyiz” dedi.

 

Yıldız Teknopark Hakkında:

YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde 2009 yılında faaliyete başlayan Yıldız Teknopark, Davutpaşa ve İkitelli yerleşkeleriyle birlikte toplam 170 bin metrekarelik alanda faaliyetlerini yürütmektedir. Yazılım, bilişim ve iletişim teknolojileri, telekomünikasyon, elektronik, ilaç, makine ve teçhizat imalatı, kimya, havacılık, enerji, savunma sanayi, inşaat, gıda gibi farklı sektörlerde Ar-Ge çalışmalarını yürüten Yıldız Teknopark; 270 Ar-Ge firması, 90 kuluçka firması ve 7 binden fazla kalifiye Ar-Ge ve yazılım personeline ev sahipliği yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!