Yeni ülkeler keşfetmeye hazır mısınız? Yurt Dışı Fırsatları Semineri 14 Aralık'ta!

Güncelleme Tarihi:

Yeni ülkeler keşfetmeye hazır mısınız Yurt Dışı Fırsatları Semineri 14 Aralıkta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 13:03

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bulunan BEST Istanbul öğrenci kulübünün bu sene 9.sunu organize edeceği Yurt Dışı Fırsatları Semineri 14 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Düzenlediği teknoloji kursları, seminerler, kariyer günleri, kültürel değişimler ve mühendislik yarışmaları ile Avrupa çapında öğrencilerin gelişimini amaçlayan BEST(Board of European Student of Technology), 33 ülkede 96 üniversitenin bünyesinde bulunan bir öğrenci organizasyonu.

BEST Istanbul'un her sene gerçekleştirdiği Yurtdışı Fırsatları Semineri, uluslararası ve yurt dışı eğitim-kariyer olanakları ve fırsatlarını Türkiye'deki bütün üniversite öğrencilerine tanıtmak için düzenlediği bir etkinlik.

Bu yıl Yurt Dışı Fırsatları Semineri 14 Aralık Çarşamba günü İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'nde gerçekleşecek. Bu etkinlik kapsamında katılımcılar interrail, yurt dışı staj programları,work and travel, master ve doktora, dil okulları, BEST ve benzeri non-profit öğrenci organizasyonları hakkında en prestijli kurumlarla bir araya gelerek bilgi sahibi olabilecekler. Ayrıca gün boyu düzenlenecek seminerler ve şirketlerle birebir konuşmalar sırasında öğrenciler çekilişler ile yurt dışı programları için indirimler kazanma hakkına sahip olabileceklerdir.

Haberin Devamı

Etkinlik ve kulüp hakkında ayrıntılı bilgi için;

http://bestistanbul.org/

https://www.facebook.com/itu.umk/?fref=ts

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!