YDUS ek yerleştirmeye başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

YDUS ek yerleştirmeye başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 16:26

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ile ilgili ek yerleştirme tercih süresi bugün başladı. Peki YDUS ek yerleştirme tercihleri başvuruları ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen, 2016 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme tercihleri için başvurular bugün saat 14.00'ten itibaren alınmaya başlandı. Peki YDUS ek yerleştirme tercihleri başvuruları ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

YDUS'TA EK YERLEŞTİRME BAŞVURULARI BAŞLADI

2016-YDUS ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri bugün saat 14.00'de başladı. Tercih işlemleri 02-08 Ağustos 2016 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek. Adaylar, bireysel olarak internet aracılığıyla, TC Kimlik Numaraları ve şifreleri kullanılarak işlemlerini yapabilecekler.

YDUS ek yerleştirme işlemleri, 2015-YDUS Başvuru Kılavuzu'nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak.

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Haberin Devamı

Saat 14.00'de başvurusu alınmaya başlanan 2016 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme tercihlerinin ücreti 15.00 TL'dir.

Adaylar ücretlerini ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılabilecekler. Banka/ATM'den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün (9 Ağustos 2016) saat 23.59’a kadar yatıracaklardır. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri, yerleştirme işlemine alınmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!