Ve spotlar onların üstünde: Son dönemin en çok parlayan şarkıcıları

Güncelleme Tarihi:

Ve spotlar onların üstünde: Son dönemin en çok parlayan şarkıcıları
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 12:22

116. sayımızın Music Box köşesinden herkese merhaba! Kimler geldi, kimler geçti aramızdan ha?

Haberin Devamı

Bazı şarkıların içinde geçen bir cümle, bir kelime direkt olarak hayatlarımıza temas ediyor. Bir şarkı sözünde kendimizi bulmaya bayılıyoruz. Türk Pop müziğinde ise bu işi en iyi yapanlardan biri Sıla yeni albümüyle yine damardan giriyor.

“Dört kelimenin arkadaşlığıyla bir cümle benden size hediye olacak. İlk kelamımız “ACI”. Acı, “Ağrı”, “Sabır” ve “Medet”ten oluşuyor.” demiş Sıla. Hadi bakalım, yolu açık olsun diyor ve “çok dikkat çekiyorsun!” dediğimiz yüzlere dönüyoruz.

 

MAHALLENİN ÇOCUKLARI

Uzun süredir sessiz olan Cash Flow, bu durumu bozduğu “Suç Sokağı Sakinleri” albümüyle Türkçe Rap Müzik ailesine yeniden merhaba dedi.

 

Şehinşah! Underground hip-hop sahnesinin iz bırakan isimlerinden Şehinşah, “Pirana” isimli tekli çalışması ile ilham vermeye devam ediyor.

 

Haberin Devamı

Yaşı 14 ama klip sayısı 5! Ne dersiniz, Türkiye’nin en genç starı olarak karşımıza çıkan Alper Erözer bir Justin Bieber olur mu başımıza?

 

Ve yine Ben Fero! Orman Kanunları albümü hala ve hala müzik listelerinin en çok dinlenenlerdeki yerini koruyor! Görünen o ki biz kendisini daha çok konuşacağız.

 

HABERLER…

Cem Karaca Anısına…

Cem Karaca, Sinema Senfoni Orkestrası, son yıllarında birlikte çalıştığı grubu Yol Arkadaşları ve konuk sanatçı olarak Evrencan Gündüz’ün katılımıyla 14 Mart’ta Zorlu PSM’de anılıyor.

 

Acı Haber İngiltere’den Geldi!

Geçtiğimiz hafta İngiliz grup Prodigy grubunun solisti, 49 yaşındaki Keith Flint’in evinde ölü bulunması haberiyle sarsıldık. Yaptıkları müzikle ve sıra dışı tarzlarıyla dünya çapında tanınan gruptan gelen bu haber sevenlerini yasa boğdu.

R.I.P Keith Flint

 

Hazırlayan: Tuğba Badal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!