Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na yeni iki bölüm!

Güncelleme Tarihi:

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na yeni iki bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 11:42

Yüksekokul düzeyinde 4 yıllık fakülte eğitimi vererek Türkiye’nin ilk yüksekokullarından biri olma özelliğini taşıyan Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Gümrük İşletme Bölümünün yanı sıra Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ile İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümleri açıldı. Yeni açılan bölümler, bu yıl öğrenci kabul edecek olup, YGS -6 puan türünden öğrenci alacak.

Haberin Devamı

İş hayatına hazır uzman profesyoneller yetiştirme amacı doğrultusunda, teorik bilginin uygulamaya dönüştürüldüğü ders programlarına sahip olan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, alanlarında uzmanlaşan ve mezuniyet sonrasında doğrudan işe yerleşebilme imkânı sağlayan stajlar ile etkin iletişim ve güçlü yabancı dil becerilerini kazanan öğrenciler yetiştiriyor.

Uzmanlık sınavlarına hazırlık lisans eğitiminde

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ile Gümrük İşletme Bölümlerinden okuyan öğrenciler; gayrimenkul değerleme uzmanlığı, konut değerleme uzmanlığı, gümrük müşavirliği ve müşavir yardımcılığı sınavlarına hazır olarak mezun oluyor. Bu sayede mezunlar gerekli temel donanım ile iş hayatına zaman kaybetmeden atılabiliyor.

KONTENJAN

 

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bölümleri

Tam Burslu

%50 Burslu

%25 Burslu

Toplam

Gümrük İşletme Bölümü

3

20

7

30

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü

3

20

7

30

İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü

3

20

7

30

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!