Üniversiteliler sosyal sorumlulukta sınır tanımadı!

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteliler sosyal sorumlulukta sınır tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 13:04

Kredi Kayıt Bürosu’nun, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ sosyal sorumluluk proje fikirleri yarışmasına başvurulan proje sayısı 2 bini aştı.

Haberin Devamı

Kredi Kayıt Bürosu’nun hayata geçirdiği “Hayal Edin Gerçekleştirelim” üniversiteliler arası sosyal sorumluluk proje fikirleri yarışmasının dördüncü dönem başvuruları 2 bini aştı. Türkiye genelindeki 156 farklı üniversitede ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören 1.458 öğrenci, çevre, eğitim, Findeks Finansal Okuryazarlık, kültür-sanat, sağlık-spor ve toplumsal kategorilerinde 2.080 proje başvurusu yaptı. Geçtiğimiz yıla kıyasla yarışmaya başvuran proje sayısında yüzde 126 artış gerçekleşti.

Sonuçlar 27 Nisan’da açıklanacak

Üniversite öğrencilerinin bireysel ya da grup olarak katıldığı sosyal sorumluluk yarışmasında, en yüksek puanı alarak büyük ödülün sahibi olan projeye 10.000 TL para ödülü ya da yurt dışı eğitim fırsatı verilecek. Kategorilerde ilk beşe kalan projeler Hayal Edin Gerçekleştirelim web sitesi üzerinden sosyal medya oylamasına sunulacak ve 5.000 TL’lik Sosyal Medya Ödülü’nün sahibi halkın oyları ile belirlenecek. Aynı zamanda yarışmada her kategorinin birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü 2.000 TL, dördüncüsü 1.000 TL ve beşincisi 500 TL ödülün sahibi olurken tüm kategorilerde ilk üçe giren öğrencilere Kredi Kayıt Bürosu’nda staj imkânı sunulacak. Aralarında İbrahim Betil, Fügen Toksü, Yasemin Salih, Fatoş Karahasan, Cem Seymen, Özlem Denizmen, Can Yılmaz ve Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz’in bulunduğu seçkin jüri üyeleri tarafından projelerin değerlendirileceği yarışmanın kazananları 27 Nisan’da düzenlenecek ödül töreniyle ödüllerine kavuşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!