Üniversite öğrencilerinin topladığı kitaplar Ağrı'ya gönderilecek

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerinin topladığı kitaplar Ağrıya gönderilecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 11:27

İzmir’in Çeşme ilçesinde, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesine destek olan Çeşme Kent Konseyi’nin bağışladığı kitaplar Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine gönderileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi’ne bağlı Çeşme Otelcilik ve Turizm Yüksek Okulu Turizm Rehberliği’nde eğitim gören; Melek Özcan, Cingis İslam Bilgiç ve Alper Gün, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki İkizgeçe Ortaokulu’na kitap göndermek için kampanya başlattı.

Kampanyaları ile ilgili olarak Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal ile de görüşen üniversite öğrencileri, kitap bağışında bulunmasını istedi. Öğrencilerin isteklerini yerine getiren Çeşme Kent Konseyi Başkanı Önal, çok sayıda kitabı öğrencilere teslim etti. Önal, kent konseyi olarak, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Her zaman yanınızdayız." dedi.

Üniversite öğrencilerinin topladığı kitaplar Ağrıya gönderilecek



Çeşme Kent Konseyi’nde Ömer Önal’dan kitapları teslim alan öğrenciler, sosyal sorumluluk projelerine destek olmasından dolayı da teşekkür etti. Öğrenciler, kampanyalarının devam ettiğini belirterek, toplayacakları tüm kitapları İkizgeçe Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin yararlanabilmesi için göndereceklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!