Üniversite öğrencileri canlandırdı, canlandırması bile üzdü

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencileri canlandırdı, canlandırması bile üzdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 14:03

Fethiye’de uyuşturucunun zararlarını anlatan tiyatral gösteri ilgiyle izlendi. Uyuşturucu krizine giren genç karakterin canlandırması bile izleyenleri üzdü.

Haberin Devamı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uluslararası Gençlik Merkezleri tarafından madde bağımlılığına karşı farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte madde bağımlılığının tüm evreleri canlandırılarak farkındalık oluşturuldu. Etkinlikte üniversite öğrencisi Elif Yılmaz, uyuşturucu alan bir gencin girdiği kriz anını öylesine güzel yansıttı ki, bazı izleyen çocuklar bu anı görünce gözyaşlarını tutamadı.

Kefen giydi


Ümmühan Ergücü isimli üniversite öğrencisi de krize girerek kefene giren genci canlandırdı. Fethiye Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, madde bağımlılığının etkisini canlandıran gençlerin gerçeği aratmayan anları, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Gençlik lideri Ayşe Karanlık, "Gönüllülerin görev aldığı bir proje oldu. Bir gencin maddeyle tanışma anı tanıştıktan sonra ise başına gelecekleri evre evre anlatan bir senaryo canlandırdık. İnsan görerek anladı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!