STEAMWIN dönem kapanışı Bahçeşehir Üniversitesi’nde

Güncelleme Tarihi:

STEAMWIN dönem kapanışı Bahçeşehir Üniversitesi’nde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 12:43

TurkishWIN ve BinYaprak’ın ilk dikey endüstri platformu STEAMWIN çalışan kadını güçlendirmek amacıyla, geleceğin mesleklerini şekillendiren, teknoloji ve insan odaklı tasarımın merkezinde bulunan uzmanlarla üniversiteli kadın öğrencileri buluşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Geleceğin meslekleri için bugün harekete geçmek gerektiğine ve kadınların teknik alanlarda çalışmalarının önünde bir engel olmadığına inanan STEAMWIN Platformu, şirketleri, Bilgi teknolojileri sektöründe çalışan kadınları, öğrenci kulüpleri ve öğrencileri biraraya gelmeye devam ediyor. TurkishWIN ve BinYaprak’ın ilk dikey endüstri platformu olan STEAMWIN, 3. Akademik döneminde, bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik alanındaki kadın öğrenciler ile bu alanda çalışan rol model kadınları ve erkekleri bir araya getirdi.

3. Akademik dönemine 22 Şubat’ta Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde start veren ve daha sonra Istanbul Teknik Üniversitesi’nde ve Pamukkale Üniversitesi’nde devam eden STEAMWIN’in üniversite etkinlikleri, 3 Mayıs Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi’nde  gerçekleştirilecek konferans ile son bulacak.

Haberin Devamı

Konferansın konuşmacıları Kale Grubu Fuar ve Teşhir Tasarım Müdürü Banu İlhan, Intertech-inter-Vision Ticari & Kurumsal Bankacılık Bölüm Müdürü Berrak Yenal, TUBISAD Yönetim Kurulu Başkanı ve TFI (Tab Gıda Yatırımları) CTO’su Erman Karaca, BAUSTEM Yard. Direktörü ve Fen Eğitimcisi Dr. Zerrin Doğanca Küçük, BAUSTEM Lider Öğretmeni ve Fizik Öğretmeni Özgül Yılmaz, Ford Otosan Boyahane Endüstri Mühendisi Merve Erdem ve Ar-Ge Arçelik Garaj Kıdemli Uzmanı Sena Davaslıgil. TUBISAD, TUSIAD ve TTGV’nin tanıtım, Bahçeşehir Üniversitesi’nin ise mekan desteği verdiği bu etkinliğe katılmak isteyenler aşağıdaki linkten kayıt olabilecekler.

https://www.eventbrite.com/e/steamwin-istanbul-conference-bau-tickets-33424816526

3 Mayis’ta ücretsiz olarak etkinliğe katılım sağlayacak öğrenci ve sektör duayenlerinin sürekli dijital iletişimde kalması için BinYaprak.com’a üye olarak STEAMWIN Grubu’na katılmaları yeterli olacak.

 STEAMWIN’in, üçüncü dönem destekçileri yine teknoloji dünyasının önemli isimleri; Arçelik, Ford Otosan, Kale, Intertech. Kurumsal desteklerin yanı sıra, IEEE, WIE ve ACM networkü başta olmak üzere onlarca üniversite kulübü ve bir çok farklı networkle birlikte çalışarak hayata geçen STEAMWIN platformunda şirket, okul kulübü, STK’lar ve bireyler birlikte katkı sağlıyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!