O bağ bir kere kuruldu mu gerisi hikaye...

Güncelleme Tarihi:

O bağ bir kere kuruldu mu gerisi hikaye...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2019 12:02

126. sayımızın Neşeli Günler sayfasında toprakla, gökyüzüyle, çocukken dinlediğimiz masallarla, aynı kanı taşıdığımız kardeşimizle olan bağı tekrar hatırlama vakti!

Haberin Devamı

21 MAYIS DÜNYA MEDİTASYON GÜNÜ

 

En son ne zaman çimlere uzanıp başka hiçbir şey düşünmeden sadece üzerinizden geçen bulutları izlediniz? İşte unuttuğumuz ve kaybettiğimiz his bu: huzur. Gündelik hayatın telaşından sıyrılın, kendinize vakit ayırın ve bu huzuru yakalamanızı sağlayacak bir yöntem belirleyip meditasyonun hakkını verin deriz.

O bağ bir kere kuruldu mu gerisi hikaye...

23 MAYIS KAPLUMBAĞA GÜNÜ

 

Çocukken dinlediğiniz o masalı hatırlıyor musunuz? Kaplumbağa tavşan hikayesi, evet! Kimseyi küçük görmemeyi bize öğreten en güzel hikayelerden birinin baş kahramanı olan canımız kaplumbağaların da soyu tükenmek üzere! Bu özel günü onlar için neler yapabileceğini araştırarak geçirebilirsin.

Haberin Devamı

O bağ bir kere kuruldu mu gerisi hikaye...

24 MAYIS DÜNYA KARDEŞLER GÜNÜ

 

Birlikte büyüdüğün, tatlı bir rekabete girdiğin, zaman zaman başını belaya sokan ama sevmekten hiç vazgeçemediğin o kişi kim diye sorsak muhtemelen 10 kişiden 9’unun cevabı “Kardeşim!” olur. Onunla arandaki bağ ve kurduğun ilişki o kadar özeldir ki yeri doldurulamaz. Bugün ona kızmaktan ziyade onu şaşırtarak mutlu etmeye ne dersin?

BAKMADAN GEÇME!