Nirvana'nın Nevermind albümünün kapağındaki bebek, koca adam oldu!

Güncelleme Tarihi:

Nirvananın Nevermind albümünün kapağındaki bebek, koca adam oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 14:26

Nirvana, birçokları için müzik tarihinin en büyük rock gruplarından birisidir. Efsanevi solisti Kurt Cobain'in trajik şekilde hayata veda edişinin ardından ardında bıraktıkları en küçük detay bile hayranları için birer servet değerinde olan grubun 25 yıl önce bugün yayınladığı albümleri Nevermind'ın simgeleşmiş kapağındaki bebek de öyle. Şimdi size bir haberimiz var: O bebek büyüdü ve koskoca bir adam oldu!

Haberin Devamı

Bugün efsanevi grup Nirvana’nın yine efsaneleşmiş albümü Nevermind’ın yayınlanışının 25’inci yıl dönümü. Dünyanın dört bir yanından Nirvana hayranları birçok farklı yolla bu önemli günü kutluyorlar. Onlardan birisi de albümün simgeleşmiş kapağındaki bebek olan Spencer Elden.

Nirvananın Nevermind albümünün kapağındaki bebek, koca adam oldu

Spencer büyüdü ve aynı pozu bu kez bir Nirvana hayranı olarak, albümün 25. yılı kutlaması şerefine yeniden canlandırdı. Spencer, 25 yıl önce havuzun içinde çıplak bir bebek olarak verdiği pozun aynısını vermek istemiş ancak fotoğraf sanatçısı John Chapple’ın bunun biraz tuhaf kaçacağını söylemesi ile şortunu giyerek yıllar önce kapakta verdiği pozun aynısını vermeye ikna olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!