Ne 21 aralıkmış ama!

Güncelleme Tarihi:

Ne 21 aralıkmış ama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 11:04

Selam! 75. sayımızın Neşeli Günler sayfasında yine birbirinden şahane günlerle karşınızdayız! Bakalım insanlar neleri çılgınca kutlamaya karar vermişler bu hafta! Gerçi hafta demek saçma çünkü bu haftanın tüm absürt günleri 21 Aralık’ta toplanmış. Kaç farklı kutlamayı sığdırmışlar bir güne dersiniz?!

Haberin Devamı

21 ARALIK ULUSLARARASI DALEK ANMA GÜNÜ

Doctor Who hayranları toplanın! Zaman Savaşı’nın çekilmez karşı güçlerini anmak için bir aradayız! “Yok et”, “Yok et”, Yok et”, kulağınızda çınladı çoktan değil mi?! Paniklemeye gerek yok… Sakin olun! Doctor Who yarım asrı aşkın süredir bizimle, haliyle ezeli düşmanları Dalekler de öyle. Bu günün ilan edilişi 1963’e, Daleklerin Doctor Who’da ilk kez yer alışına kadar uzanıyor. Yok etmeye programlanmış, vicdani tüm sorumluluklardan yoksun bu minik teneke düşman ordusunun sezonlar boyunca başa bela oluşları insanı gerçekten hayrete düşürüyor! Hayır bitmiyorlar da… Clara’ya neler ettiler bak… İnsan düşündükçe üzülüp sinirleniyor. Neyse biz konumuza dönelim! Dalek anma gününün gereğini nasıl yerine getiriyoruz buna bakalım… Yılbaşı ağaçlarını seviyorsanız Dalek şeklinde bir tane yapabilirsiniz mesela! Ya da yeni sezona daha yıl varken ilanı ilaç gibi gelen ve 25 Aralık’ta yayınlanacak olan Doctor Who özel bölümüne hazırlık yapabilirsiniz! Üstelik bu defa orijinal Doktor da aramızda olacak! Aşırı heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor, hiç şüphesiz!

 

Haberin Devamı

21 ARALIK KISA KADINLARA MİNNETTARLIK GÜNÜ

Bitmedi şu boy muhabbetleri! Bir buçuk metre iken de hayat gayet keyifli aslında. Hem hiç üşüme riskiniz yok, sarılıp ısınabilecek çok fazla alternatifiniz var! Her zaman genç görünüyorsunuz. Vücut koordinasyonunda asla sıkıntı yaşamıyorsunuz. Üst raflara da erişemeyin ne olacak sanki! Ama yok, sağ olsunlar yine de atlamamışlar ve bunun için de bir gün üretmiş yetkililer. Laf! Bu günün ilan ediliş hikâyesi biraz karmaşık. Normal tabii, aksi halde tüm kısa kadınlar birleşir ve bu birlik korkutucu sonuçlara neden olabilirdi. Hayır gereksiz karmaşa yaratıyorlar ya, bakar mısınız şu popüler kültüre. Hiç hoş değil. Bu günü kutlamanın bir yöntemi olarak da en sevdiğiniz kısa kız arkadaşınızı yemeğe çıkarmayı öneriyorlar… Biz yorum yapmıyoruz!

 

21 ARALIK KISA HİKAYE GÜNÜ

Haberin Devamı

Edebiyatla aranız nasıl? Edebiyat türlerini önemser ve araştırır mısınız? Cevabınız evet ise güzel. 21 Aralık’ı Daleklerle uğraşmadan, boy farkı için insanların sinirini bozmadan edebiyata zaman ayırarak geçirebilirsiniz! Mesela aklınızda acayip iyi bir fikir var, yazmayı da seviyorsunuz hatta yeteneklisiniz de ama anlatması öyle yüzlerce sayfayı bulmayacak. Kısa hikayeler yazmaya ne dersiniz? Ya da boş verin yazmayın, bir oturuşta bitirecek okumalara ihtiyacınız var, vaktinizi de öyle telefon kurcalayarak geçirmek yerine beyninize iyi gelecek şeyler yapmak niyetindesiniz! Yine bu gün tam size göre işte! Yerli edebiyat örneklerini araştırabilir, dilini seveceğiniz yazarları bulabilir kendinize okuma listeleri oluşturabilirsiniz! Kısa zamanda etkileri inanın sizi de çok mutlu edecek!

 

Haberin Devamı

21 ARALIK YATAĞINI DÜZELTMEME GÜNÜ

Üniversiteyi ailesinin yanında okuyanlar el kaldırsın! Müjdemizi isteriz! Her sabah zaten zar zor uyanmışsınız, bir de başınızda sürekli “yüzünü yıka, kahvaltını yap, yatağını topla” diyen birileri… Her sabah hayattan soğuyorsunuz değil mi? Bugün buna mecbur değilsiniz! E insanlar gününü bile ilan etmiş, kutluyor. Aksi mümkün değil. Zaten yataklarınız da bir havalansın, bir güncük özgür kalsınlar! Mazeretiniz de hazır. Mis.

Aşırı verimli bir 21 Aralık’ı böylece bitirmiş olduk!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!