League of Legends’ta şampiyon Bahçeşehir Supermassive oldu

Güncelleme Tarihi:

League of Legends’ta şampiyon Bahçeşehir Supermassive oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 10:39

Oldukça heyecanlı geçen bir sezonun ardından, beklenen League of Legends Türkiye Büyük Finali'nde kazanan Bahçeşehir Supermassive oldu.

Haberin Devamı

12 binden fazla League of Legends ve e-spor tutkununu Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda buluşturan ve 1 milyondan fazla izleyicinin ekranlardan takip ettiği büyük finalin sonunda kupanın sahibi, rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Bahçeşehir SuperMassive oldu.

Riot Games Türkiye tarafından bu yıl altıncı kez gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük e-spor etkinliği olma özelliğine sahip Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nde takımlar, şampiyonluk için mücadele etti. Nisan ayında Kış Mevsimi Finali’nde de karşı karşıya gelen iki takım için aynı zamanda bir rövanş niteliğinde olan mücadele, bu açıdan da oyuncular özelinde farklı bir öneme sahipti.

Royal Bandits ile son yıllarda birçok önemli final maçı ve şampiyonlukla gündeme gelen Bahçeşehir SuperMassive arasında geçen zorlu mücadelede, maç boyunca konsantrasyonunu daha üst düzeyde tutmayı başaran Bahçeşehir SuperMassive şampiyonluk ipini göğüsledi.

 

BAKMADAN GEÇME!