Kültür Üniversitesi sunar; Benim Festivalim

Güncelleme Tarihi:

Kültür Üniversitesi sunar; Benim Festivalim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 11:34

Ülkenin en büyük gençlik festivali olmaya aday festival; Benim Festivalim 17 Eylül 2017 Pazar günü, KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Temel amacı liseli gençlere hayatlarında kullanabilecekleri güzel deneyim ve beceriler kazandırmak olan, gençlerin vazgeçilmezi olmaya aday gençlik festivali “Benim Festivalim”, birbirinden güzel sahne performanslarıyla gençleri coşturacak. Gün boyu sürecek yaratıcı atölyelerden sektör profesyonelleri ile söyleşilere, inovatif teknolojik aktivitelerden spor faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok dalda içeriğin yer alacağı festival, 17 Eylül’de Kültür Üniversitesi ana sponsorluğu ve URU organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Türkiye’nin en sevilen rock grupları arasında yer alan Duman, en son yayımladıkları, içerisinde elektronik öğeler taşıyan ‘Fırtınayt’ serisi ile Büyük Ev Ablukada, retro sounduyla festivallerimizin favori müzik grubu Flört, yeni nesil alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Son Feci Bisiklet, alternatif rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal ve 2015 yılında yayımladıkları şarkılar ile kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başaran grup Ansızın Bi’ İnfilak festivalde sahne alacak.

Haberin Devamı

Gün boyu temponun hiç dinmeyeceği festivalin sunumunu ise en sevilen youtube kanalları arasında gösterilen ‘Stolk’ programının sunucusu İbrahim Selim yapacak. 21 yaş üstünün katılamayacağı bu festival 17 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!