Korkunç fırtınadan canlı yayın

Güncelleme Tarihi:

Korkunç fırtınadan canlı yayın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 10:39

Kötü hava koşulları Avrupa'da da etkili oluyor. Hollandalılar ise korkunç fırtınadan gerçek zamanlı yayın yapıyor.

Haberin Devamı

Akıllı telefonların hayatımıza girdiği günden bu yana ‘yurttaş gazeteciliği’ farklı bir boyut kazandı. Vatandaşların çektiği görüntülerin bir yenisi de dün Hollanda’da gerçekleşen tehlikeli ve korkunç fırtınadan geldi. Hollandalılar dehşet verici fırtınanın hasarını gerçek zamanlı olarak belgeledi.

Bölgede etkili olan fırtınada rüzgarın hızı saatte 140 kilometreye ulaştı.BBC’nin haberine göre yaşanan fırtına sebebiyle Hollanda’da üç kişi ve Almanya’da bir kişi hayatını kaybetti. El Cezire ise Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda düşen tavan panelleri nedeniyle üç kişinin yaralandığını bildirdi. Hava trafiğini de etkileyen fırtına nedeniyle tüm uçuşlar iptal.

Almanya'da 'Evden çıkmayın' uyarısı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde etkili olan fırtına 100 bin kişinin elektriksiz kalmasına neden oldu. Rüzgarın saatte 160 kilometre hızla estiği belirtildi. Fırtınada birçok ağaç kökünden söküldü. Almanya'daki meteoroloji uzmanları halka dışarı çıkmamaları uyarısında bulunarak, "Evde kalın" dedi.

Haberin Devamı

Yılın bu zamanlarında güçlü fırtınaların yaşanabildiği Kuzey Avrupa’da fırtınaların devam edeceği ve vatandaşların önlem alması gerektiği belirtildi.

İşte Hollanda’yı kasıp kavuran fırtınadan o korkunç görüntüler...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!