Merak: Kafanı dağıtacak birkaç öneri

Güncelleme Tarihi:

Merak: Kafanı dağıtacak birkaç öneri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 12:46

Bu hafta sinemada ne izlesem, listedeki hangi diziye sarsam, Instagram akışımda taze bir nefes alsam diyenleri 120. sayımızın Merak sayfasından keşfe davet ediyoruz!

Haberin Devamı

HAFTANIN INSTAGRAM HESABI

Mizahı ve ironisi bol: zeynepinharikalardiyari

Son dönemde Instagram’da büyük takipçi kitlelerine ulaşıp herkesi gülmekten kırıp geçiren birçok isme ratlar olduk. Hatta işi ilerletip televizyona sıçrayanlar, popüler dizilerde rol alıp sanal dünyadaki başarısını ekranlara taşıyanlar da oldu. Biz de size bu hafta videolarıyla takipçilerini çok eğlendiren bir hesaptan bahsetmek istiyoruz. İş görüşmesinde İngilizce beklentisi, PubG’ye sarmış sevgili mağduriyeti, Instagram’ın çökmesi gibi gündelik rutinlerimiz üzerinden yaptığı bonkör esprilerle siz de bu kadını çok seveceksiniz! Hukuk Fakültesi diplomasını uçak yaptığını da belirtmeden geçmeyelim hani!

 

HAFTANIN VİZYON FİLMİ

Haberin Devamı

Stephen King’in kült romanı ikinci kez beyazperdede: Hayvan Mezarlığı

Son yıllarda “The Dark Tower” ve “It” gibi romanları sinemaya uyarlanan Stephen King’in sevilen eserlerinden biri daha beyazperdeye uyarlanıyor. King’in öne çıkan eserleri arasında yer alan “Pet Sematary”nin yeni uyarlaması 5 Nisan’da sinemalarda olacak.

Daha önce 1989 yılında beyazperdeye uyarlanan “Pet Sematary”nin yeni versiyonunun senaryosunu “Suspiria” yeniden çevriminin senaristi olan David Kajganich ve “Nightflyers” dizisinin yaratıcısı Jeff Buhler kaleme aldı. Filmin yönetmenliğini ise daha önce “Starry Eyes”ı da beraber yöneten Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer ikilisi üstleniyor. Başrollerinde Jason Clarke, Amy Seimetz ve John Lithgow’un yer aldığı film, ‘ölümü kabullenememe’ temasından yola çıkıyor. “Pet Sematary”, bir hayvan mezarlığının yakınındaki eve taşınan Creed ailesinin başına gelen ürkütücü olayları anlatıyor.



HAFTANIN DİZİ ÖNERİSİ

Love, Death & Robots

‘The Game’, ‘Seven’, ‘Fight Club’, gibi filmlerin yönetmeni David Fincher ve Amerikalı animatör, yönetmen, görsel efekt sanatçısı Tim Miller’ı bir araya getiren Netflix’in yeni antoloji dizisi ‘Love, Death & Robots’ yok mu şöyle ilginçli bir şeyler diyenler için şahane bir seçenek.

Haberin Devamı

‘Love, Death & Robots’ bilim kurgu, korku, fantastik ve komedi türlerini kapsıyor desek yanılmış olmayız. Ve kurgu kısa öykülerden oluşuyor. Savaş, ırkçılık ve insan doğası gibi temaları işleyen 18 şahane kısa animasyon serisiyle biraz kafa dağıtmaya ne dersiniz? Bu sıra dışı ikilinin dahiyane işlerinden birine daha şahitlik etmenin hazzına varacağınız bu dizinin her bölümü ortalama sadece 15 dk!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!